Tandvärk och färgskrapning

Känns befriande att det inte blir jackpot på Hagmyren nästa lördag. Undertecknad hade fem rätt efter att Hockey fått paltkoma eller nåt i kön, och River de Liton sjunkit som en fem kilos sten i en norsk fjord. Saker som tyvärr är svåra att veta på förhand, så det är bara att ta nya tag.

***

Fighten mellan Jos Cortina och Cash Winning Vita var den stora behållningen av V7 på Axevalla, båda vägrade att ge sig men till slut fällde Cash Winnings hårdhet avgörandet. Bra gjort av Teaser Elegance också att vinna guld i debuten.

***

Det blev en skräll i Stall Rix FM-loppet. Caramellen galopperade bort sina möjligheter. Hoppas att galopperna inte beror på någon skada eller dylikt, och att det bara är tillfälligheter. Clouds Above och Sanity spurtade riktigt vasst till slut.

***

Det har varit mycket snack om att Svanstedt kör häst med ryggvärk – so what. Jag skrapar väggfärg med tandvärk. Dessutom tar eländet aldrig slut, skrapandet d.v.s.

***

Stochampionatet vanns av Calamara Donna som varit bra en längre tid, en rättvis vinnare i ett jämnt fält måste man väl ändå säga.

***

Imorgon måndag är det finfin sportslig underhållning på Skelleftetravet, och det lutar åt att man tar sig en vända dit för att kolla in Sinou Madrik m.fl.

1 kommentarer

  1. Bra skrivet Magnus, hoppas du gör din hemläxa över sommaren, så ses vi den 17 eller 18 augusti….. Avslag på frick i första avdelningen..// Stefan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *