Reflektioner

Leif Loket Olsson har ingen riktig tur med sina hästar. Snazzy Hot Rod har det varit mycket strul med, och man har aldrig fått se hur bra den hästen egentligen är. Nu senast blev man tvungen att ta bort V75-hästen Elviria, som hade någon form av problem med magen.

***

I helgen startar Triton Sund i Maple Leaf Trot i Kanada. Han fick spår tio i lottningen, och personligen tror jag inte att det har så stor betydelse. Triton är ju ingen startraket direkt, utan brukar ha sin bästa bit till slut när de andra har bränt mycket av sitt krut från start. Jag tror på en andraplacering bakom Lucky Jim för Viking Kronos-sonen.

***

Hade vissa förhoppningar på Dandie Palema igår, men hästen var trött redan innan sista sväng och tappade allt. Sjuk?

***

Torvald Palema fick sämsta läget i Hugo Åbergs, men det blev ett litet fält i år, och jag tror han löser uppgiften ändå. Motbuden heter Russel November och Jaded. Denna kommande tisdag den 28/7 är det en extrainsatt V75-omgång.

***

Vi har i alla fall en spik klar till helgens V7:a. Järvsöfaks i V75-2.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *