Extra V75

Nu senast blev det sex rätt på V75. Det visade sig att garderingen av Faksen inte var bortkastad, och att Staro Allentown mycket riktigt var överlägsen felfri. Resultatet blev 978 riksdaler efter en sexa och tio femmor. Jag sprack på Klondike B.B. som måste varit sjuk för dagen, han stod inte alls att känna igen.

***

Imorgon är det som sagt Hugo Åbergs och min vinnare trots ett risigt läge heter Torvald Palema. Russel November och Jaded är dock två riktigt vassa motståndare. Dessa två har till skillnad från Torvald fått bra lägen, och ska med vid gardering.

***

Har inte studerat omgången särskilt noga men tror mycket på Hunter Brodde (1) i V75-7, Trade East (10) i V75-4, och en felfri Minos Vang (11) i V75-2.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *