Inför V75 Skellefteå

Imorgon ska jag bege mig till Skellefteå för att prova lyckan på vår grannbana. Att det är V75 och jackpot gör saken knappast sämre.

Jag får dock inget riktigt grepp om omgången, men går på hjärta mer än hjärna denna gången. Något som kan visa sig vara dumt, men är man osäker så varför inte.

V75-1: Personligen tror jag att Scargel (4) fortsätter att rada upp vinster i och med målgången i V75-1. Jag har vid ett par tillfällen tänkt att han snart borde torska på grund av snabba pengar, men han har bevisat motsatsen gång på gång. Jag hoppas att det fortsätter på det viset. Värst emot är G-Moll (2) och Quantum Classic (7), och mer streck än tre tror jag inte att man behöver vid gardering.

V75-2: Här tar jag med tre hästar. Lome Stjernen (11) tror jag mycket på. Skulle han ha en dålig dag på jobbet så är Stamping (7) och Jan-Olov Perssons Locke (3) tidiga motbud. Streckar man dessa tre så överlever man nog till V75-3.

V75-3: Här spikar jag Bob Hope (6) trots att det sällan gått bra de gånger jag gjort det tidigare. Jag tycker dock att han vid sunda vätskor borde bli svårslagen i det här gänget. Värst emot är Bobtail (9) men hon har fått det sämre läget denna gång, och därför spikar jag ”Bobban”.

V75-4: Robert Bergh säger att hans bästa chans i omgången är Staro Cold Carat (4), och han brukar ha ganska klart för sig. Förutom senast då han trodde att Production skulle kunna rå på Nu Pagadi, det såg vi alla hur det gick. Jag hade svårt att bestämma mig för vilken som skulle hamna etta i ranken. Bring Me Luck U.S. (10) ser kanonfin ut för dagen, men fick det sämre läget, det avgjorde valet av tipsetta. Jag tar även med Stolen Identity (7) och Nautical Notion (8). Tarzan Melander utfärdade stormvarning för Stolen Identity, så den får man inte missa att ta med.

V75-5: Trotteur (7) kommer många att spika, och det kan mycket väl visa sig vara rätt. För min egen del ringer varningsklockan då jag tänker på att det är låg klass och en häst som har galopperat mycket tidigare. Jag tar därför med ett gäng hästar till, och värst emot är en felfri Muscles Rose (12) trots bakspåret. Även Maro Khan (11) streckas tidigt vid gardering, trots ett uselt läge. Jag tar även med 1,6 och min formstarka rysare Badger (3).

V75-6: 2-3 eller kanske 3-4 hästar som sticker ut lite, men loppet känns ganska öppet. It’s A Face (9) borde ha bra chans om han sköter sig. Focus Ås (2), Electrum (4) och även Allyhills Urania (10) är tidiga streck. Jag tar även med 11, 7 och 3

V75-7: I V75-avslutningen hoppas jag mycket på G.Q.Man (4), men Einar Celeber (6) får förtroendet som tipsetta trots lite dunkel form. Även detta lopp känns öppet och jag tar med sju hästar, mer har jag inte råd med. Manonthemoon (8) har vettig chans trots uselt läge. Jag tar även med 11,3,9 och 5.

***

Lycka till på V7!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *