Spridda skurar

Senaste dagarna har bestått av hemmafix, hemmafix och hemmafix. Kanonväder har det varit och det har jag lyckats njuta av trots slitet. Den spelmässiga formen pekar uppåt, men längtar efter den dagen då allt stämmer.

***

Riktigt skoj blir det med en helt ny oval på Umåker. På fredag är det premiär, och jag ser fram emot då allt kommer igång på allvar. Däremot känns det småtungt när man tänker på villka vädermässiga tider vi går till mötes, med början om ett par månader.. suck.. Jaja det är så det är i Sverige, mycket höst och vinter och inte så mycket sommar.

***

Om jag inte ser fram emot hösten och vintern så mycket, så längtar jag desto mer till Sundsvall Open Trot som äger rum den 29 augusti. Torvald Palema ska troligtvis dit och vinna loppet. I dagsläget har jag svårt att se vem som ska hindra honom från att göra det. Han vinner allt nuförtiden, och håller han ihop så kan det bli precis hur bra som helst.

***

V64 idag onsdag var väl inte så mycket att skriva hem om. En ganska vanlig V64 omgång kan jag tycka. Några av höjdpunkterna var dock överlägsna Yellow Eden, True Q samt duellen mellan One Of The Best och Special Mission i inledningen.  

*** 

– På lördag är det V75-finaler på Solvalla. Normalt sett tycker jag att Colombian Necktie ska vinna guldloppet från perfekt läge. Han är inte den jämnaste av hästar, men vinner ett sånt här lopp sex-sju gånger av tio, och det räcker för mig.

– Fama Currit blåser till ledningen i stoloppet, men nu är det medeldistans, och min fundering är om hon leder hela vägen över full distans.

– Wood Laday kan sänka allt i V75-2, men Spex Brodde var kalasfin senast.

– Indigo Broline borde ha toppchans i V75-5, men är inte helt pålitlig.

– Detsamma gäller för Staro Allentown i V75-7. Där trodde förresten Svanstedt mycket på M.T.Cherokee.

– Svanstedt kan få en trevlig dag på Solvalla. Bäst chans tror han att Power Nap i V75-6 har.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *