DD-förslag, och V75-snack

Ikväll smäller det! Premiär för nya banan, V65-spel och Amatör SM. Det verkar dessutom bli kanonväder ikväll. Med anledning av detta tänkte jag ge mig på ett DD-förslag till premiärkvällen.

DD-1: 1,3,4,7,11

DD-2: 3 Quator des Charmes

***

Spikarna imorgon blir Wood Laday (V75-2) och Colombian Necktie (V75-3).

Det blir ingen enkel match för Wood Laday att knäcka hästar som Trim och Spex Brodde från bakspår, men jag är inne på att han grejar det.

När det gäller Colombian Necktie så är han inte den jämnaste av hästar men han gör ofta bra prestationer när han möter den absoluta eliten, och från ledningen mot enklare motstånd tror jag han blir en tuff nöt att knäcka. Värst emot är nog Teaser Elegance

***

Strular det inte för Staro Allentown i sista V75-avdelningen så har han toppchans igen. Jag tar dock med ett gäng hästar på systemet, och jag tror att M.T.Cherokee kan få en välförtjänt vinst om favoriten har en dålig dag.

Svanstedt tror att Power Nap är hans bästa chans i omgången, och han brukar ha klart för sig. Trots det tar jag med ett antal hästar även i V75-6. Jag vill inte lämna en sådan häst som Q.Forty Five utanför systemet, och jag tycker även att det finns några till riktigt streckvärda. Tycker att Voodoo Hornline har haft mycket stolpe ut, och han har tjänat ihop till en vinst.

I övrigt tror jag mycket på Baht Launcher (V75-4), Pinepower Rose (V75-5) och Fama Currit (V75-1) som leder loppet länge, hela vägen?

Sammanfattningsvis tycker jag att Svanstedt har alla möjligheter att få en kanondag på jobbet. På förhand ser det lite favoritbetonat ut på V7, men Solvalla har skrällt förr när det varit finaldags.

*** 

Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *