Travhelgen i korthet

DD-förslaget till Umåker i fredags satt till hyggligt odds (cirka 22 gånger). Spiken Quator des Charmes övertygade igen, och det ska bli intressant att följa Roger Nilssons fransos.

*** 

Helt snett på det var jag och större delen av Sveriges travspelare när det gällde helgens V75-omgång på Solvalla. Det är bara glömma och gå vidare. Ett stort jokersystem komponerat av en skicklig travspelare i Malmö var ensam om 7 rätt. Detta resulterade i ett hiskeligt vinstbelopp på cirka 20 miljoner.

Jag var inne på att Svanstedt skulle vinna åtminstone ett par av V75-loppen, men han fick gå tomhänt därifrån till min stora förvåning.

Många trodde på låg utdelning och en favoritparad utav dess like, men de tystnade snabbt då Olganina gick ut och skrällvann direkt tilll cirka 25 gånger pengarna.

***

Muscle Hill var totalt överlägsen i Hambletonian. Lucky Jim vann också enkelt, men Glen Kronos var duktig som tvåa på 1.09. 

Synd att Moonlight Kronos inte fick travet att stämma. Då hade hon nog varit med där framme. Oaks blev dock en riktigt rafflande historia över upploppet, och målfoto krävdes för att kora vinnaren.

***

 På fredag till veckan är det dags för trav på Umåker igen, och på lördag kör Färjestad V75.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *