Torsdagsblogg

 Sundsvall Open Trot den 29 augusti ser ut att kunna bli ett kanonrace. Då man lade USA planerna åt sidan för Torvald Palema så är det SOT som gäller för hela slanten. Stefan Hultman är sugen på att komma med Triton Sund. Det ryktas även om att Commander Crowe kan komma, men det känns som att man aldrig riktigt vet vad Puro har för planer.

***

Apropå Commander Crowe. Han startar i Rekordförsöket på Tingsryd på Söndag. Det återstår att se om han eller någon annan för all del lyckas sudda ut Europarekordet som är 1.09,3.

Även Västerbo Paradise startar denna söndag. Det ska bli roligt att se vad han kan prestera nu när han är fräsch igen. Loppet avgörs över mastiga 3128 meter.

*** 

Jag tror att Torvald hade speedat ner Lucky Jim, om han hade fått chansen. Hoppas att han någon gång kommer att få visa vad han går för ”Over there”. Tills vidare kan han ju börja sopa rent i den Europeiska storloppscirkusen, om han får vara fräsch det vill säga.

***

Anders ”Dajmen” Jonassons öde har man reflekterat över ett antal gånger under den gångna veckan. En vinkel på det hela är att pengar inte har så stor betydelse om man inte har hälsan.

*** 

Roligt för Roger Nilssons och kretsen kring Barcelona F att få vinna efter 11 försök. Hästen kanske är något av en ”Late Bloomer” och kommer igång på allvar nu.

***

Rent spontant känns det som att Skully Gully är bästa spiken på V7 i helgen, men tyvärr delar nog större delen av spelarkollektivet den uppfattningen. Det man ska tänka på då är att det brukar kunna bli fina pengar även när Järvsöfaks gjort sin plikt som storfavorit. 

*** 

Lovorden haglar kring Umåkers nya bana. Imorgon fredag körs det trav igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *