V75-idéer i korta drag

Spikarna i helgens V75-omgång blir Skully Gully (V75-1) och Stamping (V75-4). Dessutom låser jag guld på två streck, Global Glide och Acclaim.

*** 

Skully Gully är svår att gå emot med tanke på senaste prestationen och motståndet, spik.

Stamping tycker jag bara verkar fortsätta att utvecklas, och han var riktigt bra senast. Här finns det ett par-tre motbud, men jag chansspikar och lägger hellre strecken på tänkbara skrällar a la Beanie M.M.

Det skräller sällan till ordentligt i guld, men förra veckan small det till med besked. Den här veckan tror jag att det står mellan Global Glide och Acclaim. Var inne på att spika G.G. först, men med två streck känns det hyfsat tryggt.

Lady´s Photo kan leda länge i V75-2 men jag törs inte lita på att hon gör det hela vägen. Hon kan bli utsatt för mangling, och då finns det chans för att det skräller till här. Det skräller rent statistiskt sett oftare i kortlopp än lopp med lång distans, och jag målar på rejält här trots hygglig chans för favoriten.

***

V75-5 t.o.m. V75-7 är lopp där jag också spenderar en del streck.

*** 

V75-5 känns öppet. Hästarna 5,4,9 och 7 ska streckas tidigt.

I E3-finalen har såklart Red Hot Dynamite bra chans, men saker och ting brukar kunna hända i den här typen av lopp. Jag väljer därför att ta med fem hästar på systemet. De fyra övriga är 2,1,4,8

I sista avdelningen vinner nog Minos Vang om han sköter sig. Det kan vara en spik för den vågade, men jag väljer att gardera på grund av galopprisken. 1,2,3 är tidiga motbud. Jag betalar även för skrällarna Lark Kronos och Krångel.

***

Lycka till på V7!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *