Solvallalunken..

ZZZZzzzz .. jaså ?! är V64 slut för idag? Jaha, hände något spännande? Njae, eller inte så mycket i alla fall.

För många favoriter som sticker iväg till ledningen, och som får bestämma därifrån.

Det är klart att det alltid är skoj att se hästar som Västerbo Paradise, och det avslutande loppet blev i alla fall lite rafflande.  Utdelningen blev mindre kittlande, för sex rätt fick man blygsamma 400 kronor.

 ***

Det blev fem rätt på V64 för egen del. 11 kr tillbaka med andra ord. Det måste firas, kanske med en läsk eller nåt. Skämt åsido, det är bara att ta nya tag nästa onsdag då det är jackpot och Super ”Solvallalunk” Onsdag.

Sprack gjorde jag i V64-2 där jag till slut prutade bort Quattro L.G., vilket straffade sig direkt. Quator des Charmes var sämre än väntat från dödens. Kanske var det långresan tillsammans med det tuffa upplägget som knäckte hästen denna gång.  

 ***

Kul V4-omgång på Umåker idag. Tapfer blev tvåa trots tuffa förutsättningar, och kom som en raket över upploppet. Vinnande Ronis Verner var också riktigt bra för dagen. I övrigt var det roligt för Sören Lennartsson att han fick vinna lopp med Quantum Fanny på sin födelsedag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *