Inför V64-jackpoten

Jag spikar Nu Pagadi (9) i V64-6. Det här är en undantagshäst som blir svårt att stå emot under normala omständigheter. Värst emot är Bring Me Luck US (1) från kalasläge. Tar man med några stycken så strecka även Noras Bean (7) och Smoking Gun (10).

Första tanken var även att jag skulle spika Iceland (7) i V64-3, men jag gör ett tvåhästarlås här eftersom jag även håller Carmel (11) högt. Dessutom är Carmel bara streckad på 16 %, vilket kan vara kul i en omgång med mycket pengar i potten. Skulle favoriten göra bort sig så är loppet vidöppet, men med tanke på det han har visat senast så borde han ha toppchans trots läget. Garderar man loppet ytterligare så kan kanske Access Tooma (10) och Caramba Hall (6) vara tänkbara streck.

Jag tror mycket på Mountain Man (5) i V64-2 trots hårt motstånd. Bakom denna räknas först och främst Vincent du Ling (12) och Alvena Pampas (10), men varken Caddie Eagle (9) eller Lotus Elan (11) behöver vara helt avsågade.

I V64-1 och V64-4 tar jag med ett gäng hästar och hoppas på att det skräller till lite. Recos Lady (4) kan leda länge i V64-inledningen. Jag streckar även 11,7,5,9 och möjliga skrällen Rollout (1) som härdats i tuffa sällskap, och som kan bli farlig med fritt.

Nydalens Isabelle (8) i V64-4 har varit jättebra på slutet, och kan vinna igen med klaff. Mose d’Asolo (13) är tidig, och även Global Lexicon (6) som kan spetsa och leda länge. Min rysare i loppet heter Noss Wood (14), hästen är stark och rejäl. Tar även med 9,11 och 1.

I V64-5 går jag kort. Vector du Ling (2) har fina förutsättningar, men jag väljer ändå att gardera. Från spår två bakom bilen kan hästen bli stressad vid laddning, och det är inte omöjligt att det kan bli galopp. Jag garderar med främste utmanaren Blue Rock (3), men hade jag haft råd med fler streck så hade jag även tagit med  Bart Sjöhammar (10) och Don’t Stop (9) som båda kan avsluta starkt med rätt resa.

***

Lycka till i jakten på miljonerna!  �

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *