Lennartson optimistisk

Umåker har inte haft något flyt med att få tag på en Team Umåker-häst. Först visade det sig att Chuck Liddell hade problem med benen. Förra veckan verkade det som att det skulle bli klart med en häst trots allt. Det var Willesden Hanover hos Kari Lähdekorpi, men delägarna backade ur affären. Nu ska tydligen Kari hjälpa till att försöka att hitta en lämplig häst. Hoppas det löser sig inom kort.

***

Sören Lennartson låter optimistisk inför Carmen Sunds möjligheter i Oaksfinalen, och med tempo på loppet kan det säkert blir en framskjuten placering trots bakspåret. Sören håller hästen högt, och hon såg riktigt fin ut bakom Simb Ruby senast. Spännande!

*** 

Beanie M.M. blir en av spikarna på V7 i helgen. Han möter ett gäng som han vid sunda vätskor borde runda. Värst emot är Debbie Brodda och Colombian Necktie.

*** 

Veikko Hornline startar i klass II-finalen på lördag. Läget blev dock riktigt uselt, men vi får hålla tummarna för att det löser sig.

***

Maharajah, Yield Boko, Target Hoss med flera startar i Europaderbyt på lördag. Det ska bli spännande att se vad Yield Boko och Target Hoss kan uträtta. Maharajah är ju den givna favoriten, och dom andra får räknas som uppstickare.�

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *