Några rader om V64

 Staro Allentown var åtgärdad sedan senaste starten. Trots detta fungerade han inte alls för dagen, och dalade genom fältet. Vid sunda vätskor hade han antagligen krossat allt, men ingen skugga åt Mr New Dawn som såg lysande ut när han vann från ledningen.

***

Ninotchka hade lekstuga i V64-avslutningen. Svanstedt tror att hon duger bra mot de bästa stona i landet, och med tanke på det Ninotchka har visat sedan hon kom i denna fantastiska tränares händer, så finns det ingen anledning att säga emot.

***

Tyvärr gick inte Nellie Vingboons att känna igen, så det blev aldrig någon duell dom emellan. Även om Nellie Vingboons varit lika bra som senast, var det fördel Ninotchka med tanke på hur lätt hon kom till ledningen.

***

Däremot blev det duell mellan Alvena Pampas och Rulle Ru. En duell som Rulle Ru gick segrande ur. Rulle Ru är en häst som Lars Wikström har ganska höga tankar om, och det var ju kul att hästen visade upp sig från den ljusa sidan den här gången.

***

Mose d’Asolo svarade för en rejäl insats, även om motståndet inte var något vidare.

***

Kollade på V64-sändningen på TV4-Sport ikväll, och inte för att göra en höna av en fjäder, men visst var det lite intressant att Stig-H vid Åsa Elmroths utfrågning, tyckte att Red Hot Dynamite var omotiverat stor favorit till segern i Kriterie-finalen?

”Varför omotiverat?” – blir den spontana frågan man ställer sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *