Tankar och idéer inför V64

Några av loppen i kvällens V64-omgång ser öppna ut, och skulle några av de mest betrodda i dessa lopp svika, så kan det bli bra utdelning för sex rätt.

V64-1: Tycker att en fungerande Staro Allentown (4) spelar i en annan liga än de övriga konkurrenterna i V64-1. Värst emot är utan tvekan Mr New Dawn (3), som kan leda loppet länge.

V64-2: Andra avdelningen är ett öppet lopp där jag tycker att tre hästar höjer sig något, men jag litar inte fullt ut på att det står mellan dessa. Mitt råd är att ta med så många som plånboken tillåter. De tre första strecken är Mose d’Asolo (14), Double Harley (13) och Ebonize (7) från springspår.

V64-3: All Of My life (2) är får tipsettan i V64-3, men jag är rädd för att det kommer att gå undan i det här loppet, så för mig är det ingen spik. Lutfi Kolgjini och Klaus Kern är herrar som vill ha ett ord med i leken, och då kan det bli trötta fötter inne på upploppet för All Of My Life. Med anledning av detta tar jag med ett gäng streck, och har skrällfeeling för Frascati (3) som körs av Örjan Kihlström idag.

V64-4: Bronx Sisu (1) kommer många att spika, och hästen kan mycket väl leda loppet runt om. Jag garderar dock med några stycken, eftersom det handlar om en orutinerad häst som aldrig provat distansen. Tidiga garderingstreck är Ladies Man (9), Blackclear (13), Nelle d’Amour (5) och Virago Hebre (12).

V64-5: I V64-5 ger jag tipset till Alvena Pampas (5), men jag vill även ha med fartfyllda Rulle Ru (4), Nimbus Hackstable (1) som har bra smygläge och Örjan i sulkyn, samt allt bättre Varrivando (7). 

V64-6: Första intrycket är att V64-6 är ett spik- alternativt tvåhästarslopp. Jag går emot det intrycket, och streckar några till. Ninotchka (4) kanske kan få överta ledningen och jag rankar henne etta efter vissa funderingar. Nellie Vingboons (3) har varit oerhört förbättrad utan skor, och måste streckas. Skulle det bli så att det två mest betrodda kör slut på varandra, så öppnar det upp det för ett par-tre kapabla motbud med fina lägen. Dessa är spurtstarka Fiona Southwind (5), lägesgynnade Miss Sixty (1) och fartfyllda First Out (2). 

***

Lycka till på V6!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *