Klassig och kittlande V64

Kvällens V64-omgång på Valla håller hög klass, och ser dessutom ganska intressant ut rent spelmässigt. Här kommer några korta kommentarer om loppen.

 V64-1: Tror mest på Frillan Filiokus och Alandias Karisma, men loppet är öppet. Samtliga hästar på spåren 1-5 kan vara med och göra upp om det. Derby Star är inte helt borta ur striden heller.

V64-2: Daytona Ås har fina förutsättningar på pappret. Värst emot är Yukon Boko. Hobbe Skift kan mycket, men är hopplöst osäker. Här sparar jag på strecken.

V64-3: Caddie Comet har bra vinstchans, och är en möjlig spik. Skulle favoriten komma bort, så finns det ett antal intressanta motbud. Staro Conch är  på väg upp i form. Focus Ås har toppform, och får fin resa. Rea Montana har ingen tur med spåren, men räknas om det löser sig.

V64-4: Hilda CD får tipset, men jag tycker loppet ser öppet ut. Glideagante räknas från ledningen. Carmen Launcher rundar många om formen har infunnit sig. Lollo Zet kan ha gått framåt ytterligare, Örjan upp. Umbrella Hornline är en vass avslutare, kan vinna med klaff. Oblige Ås kan en hel del, lopp i kroppen nu.

V64-5: Löser det sig från innerspåret så vinner nog Joke Face V64-5. Skulle det strula så är Zyrano Boko värst emot, fin sort. Grandeseigneur är inte helt avsågad trots bakspåret.

V64-6: Ser ut att kunna bli ett riktigt sevärt lopp. Den stora frågan är om Beanie M.M. lyckas krossa allt trots tillägg mot bra hästar som står start. Övriga bud i loppet är Omega Boko, Master Danchip, Nellie Vingboons. Med maxklaff kanske Quantum Classic kan vara en jätterysare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *