En flygmaskin, svensk dominans och Umåker

Det blev favoritbetonat på V75 som de flesta spekulerade i, men det blev i alla fall inga 195 kronor för sju rätt som det blev förra året. För egen del bommade jag sju rätt med några decimeter, då jag chansspikat Device i Silver. Nåväl .. ingen större förlust. Jag tar nya tag nästa helg istället då det är V75-finaler i Gävle med ännu en jackpot att spela om.

Bäst på V75 var Ibiza Bronline som dundrade runt och gav ingen annan chansen att komma i närheten från ledningen. Imponerande var ordet! Roligt om hon får vara fräsch den här hästen. Det är en riktig flygmaskin!

Vanessa du Ling höll bra som trea i samma lopp. Kul att hon har hittat tillbaka till dom takter hon visade i början av året. Hästen har dragits med halsinfektioner och det har tagit tid att få igång henne igen.

*** 

Viola Silas var liksom Red Hot Dynamite i en klass för sig, och det var rätt hästar som vann de båda loppen. Tycker dock att Juggle Face var överraskande bra bakom storfavoriten.

*** 

Jodas Julia var ju pinsamt mycket bättre än övriga i det mediokra guldloppet.

*** 

Jag trodde att Yield Boko skulle bli svårslagen med tanke på det lopp han fick, men han höll nätt och jämnt undan före Yanantin Boko och tappre Spring Erom, som inte fått den utdelning som hästen förtjänar.

 ***

Chimall T.T. vann retfullt enkelt trots spår tolv bakom bilen. Kanonfin!

***

Idag skrällde Opal Viking i Nationernas Pris i Italien. Svenskhästar lade beslag på första-, andra- och tredjeplatserna. Opal Viking var överraskande bra från ledningen. Triton Sund höll tappert som tvåa från dödens. Torvald Palema fick kanske bränna sin speed lite för tidigt för att räcka till, men var ändå inte som allra bäst.

***

Hög klass på Umåkers travtävlingar imorgon måndag! Mugge rekommenderar spik på Robert Berghs Twist Life.

1 kommentarer

  1. kanske en gyrokopter istället för bilen då skulle minska trafik på vägarna det går ochså fortare fram på en 5 mil resa med gyroshopter från tex en bil parkering plats till sundsvall parkering plats med farligt om en gyro hopter bensin tar slut i luften då är risken stort att det blir olycka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *