Ny favoritparad i Gävle?

 Förra veckans V75-omgång blev favoritbetonad och utdelningen stannade på moderata 7200 kronor för sju rätt. Denna vecka är det gott om starka favoriter, och det finns risk för att det blir favoritbetonat igen.

***

Bästa spiken i omgången är Commander Crowe i V75-3. Trots sjundespåret lär han mosa motståndet igen, och jag spikar. Värst emot är Jodas Julia.

***

Den andra spiken är Trade East, och trots att det inte lär bli lika lätt att vinna som förra gången så blir jag förvånad om han inte gör det. De tidiga motbuden om man väljer att gardera är Ridgehead Cahore och Cloria Victis.

***

Coldplay Pellini tar hand om ledningen i V75-2 och leder loppet länge, hela vägen? Quattro L.G. är stark och rejäl, och räknas tidigt trots risk för vingel. Coktail Sander kan kliva in i matchen med lite tryck på tillställningen. Precious Value har bra kapacitet, inte helt borta.

***

Rejäla Alvena Pampas får tipsettan i V75-4, men motstånd saknas inte. Rulle Ru är inte att lita på, men kan krossa allt om han sköter sig. Marshal Hackstable har kapacitet som duger, och han ska köras i ledningen. Fartfyllda Roach  kan överraska med rätt resa. Gills Abbe kan spurta ner allt med tempo på loppet. Noah V.V. är snabb ut, och satt fast med mycket krafter kvar senast.

***

I kallblodsloppet ser det ut att stå mellan tre hästar. Järvsöfaks som säkert är extra väl förberedd inför den här starten, Mörtvedt Jerkeld som kan leda länge, och Tangen Scott som utmanar favoritduon. Jag tar med alla tre.

***

Magic Space har bra vinstchans i V75-6. Värsta konkurrenterna har lottats till sämre lägen, och jag tror jag inte att det spelar någon roll att det är medeldistans denna gång. Master Danchip är värst emot trots bakspåret. Lamborghini S.T. var inte som bäst senast, men ska med på systemet vid gardering. Tar man med flera så kan Super Khan och Rubberman vara värda streck. Pandoro är rysaren i loppet, kraftigt förbättrad senast.

***

  I V75-avslutningen tror jag mest på Cash Winning Vita, men motstånd saknas inte. Hästen har ett trist läge, men hittar Svanstedt ner i ett vettigt slagläge så kommer hans spurt att bita bra igen. Det ser ut att kunna bli tempo i loppet eftersom Flemming Jensen har hotat med att sätta press på ledaren med ett av de tidiga buden Local Conch om tempot blir lågt. Hanoi har ett bra läge, och har härlig inställning och form. Access Tooma kan mycket när formen sitter där. Cleo Nalan gynnas om det blir tempo på loppet, kan runda många. Q-Forty Five var nära att slå av Local Conch senast, och med rätt resa kan överraskningen vara ett faktum. Buden är många.

***

Lycka till i jakten på jackpotmiljonerna!

1 kommentarer

  1. Hej.
    Vill passa på att tacka för en intressant och välskriven blogg. Ska prova att ta rygg på dina ideèr i allafall de flesta. Lycka till i veckan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *