Två sunda spikar

Några idéer och tankar inför den stundande V64-omgången på Valla 

V64-1: Bamse Gema är en sund spik över den aktuella (korta) distansen. Hästen var blek senast, men hade halsproblem den gången. Nu forceras han antagligen mot ledningen och därifrån är han hästen att slå. Värst emot är Roberto. Ganador blir farlig om det blir lite tempo på loppet. Vulcan Sund är ett annat tidigt streck om man väljer att gardera.

V64-2: Andra avdelningen känns hyfsat öppen. Bäst chans har nog någon av hästarna som slipper tillägg. Cagliari, Västerbo Realkiss och Ronos Conny ska med tidigt på systemet. Roliga streck är Quiway d’Heripre och Rapid Dream.

V64-3: Ett tvååringslopp som inte är någon given historia eftersom hästarna inte är helt att lita på. Sköter sig Mahogny, Kaffir Face och Know It All Face så står det nog mellan någon av dessa, men skulle de mest betrodda göra bort sig kan till exempel Kriss Kross Face kunna vara med och göra upp om det.

V64-4: Fjärde avdelningen ser åtminstone på förhand ut att gå att lösa med fyra-fem streck. Quasimodo Face är urstark, men inte att lita på. Roadshow är också en hårding som passar på den långa distansen, men galopprisken är hög. Bakom dessa räknas även Storm Brodde tidigt, toppform! Afrodite Run är inte helt borta på läge och form. Kanske väcker Björn Goop liv i Go On Top den här gången? Go Fly A Kite

V64-5: I V64-5 tycker jag att rejäla Juggle Face är dagens andra sunda spik. Hästen var tapper som tvåa bakom Red Hot Dynamite senast, och nu när denna inte startar så är vinstchansen god. Värst emot är spurtstarka Alvena Pele. Kapabla Global Lawbreaker räknas också tidigt om man väljer att gardera.

V64-6: Jullan är snabb ut och kan leda loppet länge. La Bellouet riskerar att bli över från innerspåret, men räknas givetvis med fritt. Simb Ruby spurtar ner många, alla? Omega Neo var blek i oaksfinalen, men desto grymmare i loppet innan. Skulle hon ha vaknat på rätt sida så kan hon krossa allt med tempo på loppet. Michelle Perry är på väg uppåt i form igen, och få kan speeda som henne, varning utfärdas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *