Att köra eller att inte köra ..

 Samtliga vinnare fanns inom systemramen senast, men det var ingen större bedrift då utdelningen för sju rätt stannade på blygsamma 2600 kronor. Spikade tre hästar och alla gjorde sin plikt, K-bröderna och Nellie levde upp till förväntningarna.

***

– Trots att hon inte var som bäst så visade hon en fantastiskt fin inställning när hon kom tillbaka och vann. Jag pratar förstås om Nellie Vingboons som gjorde det makalöst bra.

– Skogans Joker – underbar häst som var överlägsen i lördags trots tolv år på nacken.  Hatten av!

– Sebastian K. visar rätt inställning till tävlandet. Kunde i sin orutin ha kastat sig i galopp då ett par av konkurrenterna galopperade framför i startögonblicket, men tog tag i grejerna och spårade varje meter av loppet, bra!

– Robin K. var lika överlägsen som väntat.

*** 

Angående Jenny J Karlssons frustration över Luddes forcerande av Lorenz Caf, så förstår jag att man blir förbaskad i stridens hetta. Resultatet av denna manöver resulterade i två trötta hästar som inte fick några pengar.  Hade jag spikat Hoity så hade jag antagligen blivit tillfälligt förba..ad. Å andra sidan så kör alla sin egen häst, och det är naivt att räkna med att andra ska ta hänsyn till att man vill sitta ifred i ledningen. Det lustiga är att det brukar bli ett jäkla liv på Ludde när han råkar ut för samma sak själv.

En annan sak som är lite intressant är att en del personer verkar ha lite svårt att bestämma sig för om dom vill ha körning i loppen eller inte. Läste Micke Nybrinks krönika igår, och han verkade inte fullt så positivt inställd till Luddes styrning med Lorenz Caf. Har för mig att han brukar prata väldigt högt om att det körs för lite i loppen. För någon vecka sedan skrev han att han ville att Verbeck skulle bli Catchdriver i Sverige, så att han skulle röra om i kuskgrytan. Vända kappan efter vinden?

***

Nu verkar det som att Clear Sign har börja komma igång. Fin spurt till andrapriset bakom rejäla Hanoi. Blir spännande att se hur han fortsätter att prestera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *