Sportslig höjdare på Valla!

Dagens V64-omgång ser på förhand inte så svårlöst ut, men vad spelar det för roll när ett par av loppen är makalöst läckra! Dessutom är det ju jackpot, så man kan ju alltid hoppas på att det skräller i något lopp.

***

V64-1: Jodas Julia var kanonbra näst senast. Senast satt hon fast med krafter kvar. Nu kan hon krossa allt om hon är lika bra som näst senast. Dame Arrow leder loppet länge. Swept to Victory kan blåsa allt med rätt lopp. Bobtail är inte borta, uppåtform.

***

V64-2: I andra avdelningen bör man ha med några hästar på kupongen. Rea Montana är snabb ut, och spetsar han kan han bli svårslagen. Caddie Comet har toppform och bra läge, givet streck. Bakom dessa är det öppet och det löna sig med streck för bland annat Yosemite Boko, som grejar distansen och har kapacitet för att vinna. Staro Conch har form för att dyka upp där framme, trots att han trivs bäst med tätkänning.

***

V64-3Zyrano Boko blev jag imponerad av senast, och med tanke på att han har det bättre läget så väljer jag att tippa honom före Alvena Pampas. Den troliga vinnaren av loppet är någon av dessa två, men One Wish kan sänka allt med rätt resa.

***

V64-4Vitesse d’Inverne var riktigt bra senast. Nu är det tuffare emot, men jag tror ändå mest på henne.  Naughty Nanny är ett annat tidigt streck. Skulle dessa två komma bort av någon anledning så finns det många som kan vinna. Michelle Perry fortsätter jag att tjata om. Hon är inte att lita på, men den dagen hon sköter sig så är hon giftig. Carmen Sund har bra kapacitet och kan spurta ner många med lite tempo på loppet.

***

V64-5: Hur bra jag än tycker att Target Hoss är, så kan jag inte gå emot Ibiza Broline denna gång. Hästen var ENORM senast. Hon närmast förödmjukade sina konkurrenter senast, och är hon lika bra nu så har hon bra vinstchans. Target Hoss är dock en märr som är stenhård och som sällan gör annat än vinner sina lopp. Det troliga är att det står mellan dessa båda. Skulle dom här två köra ”ihjäl” varandra så öppnar det upp loppet, och då kan hästar som Vanessa du Ling, Mystical Ann med flera dyka upp i segerstriden.

***

V64-6: Den som väntar på något gott …. Sist ut i kvällens V64 är Nu Pagadi som har liknats vid Kalle Anka på Viagra av sin skötare. Hur bra är den här hästen? Vi har inte sett botten i honom än, och fortsätter han att sköta sig så kan det bära långt. Jag spikar. Dom som räknas tidigt bakom är Yield Boko trots att denna inte övertygade senast, Noras Bean sänker många med sin tunga spurt, Lavec Kronos kan mycket, Yanantin Boko är ständigt underskattad.

***

Lycka till med liret!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *