Vinner utan strul

Senast hade jag samtliga sju vinnarna inom systemramen, men man blev ekonomiskt oberoende för en timme ungefär om man satte sjuan, så det var väl inte så mycket att hurra för. 

Veckans V75-omgång som dessutom är en jackpotomgång, är inte helt lätt. Jag vet att jag sa samma sak förra veckan och då blev det dålig utdelning, men jag står fast vid att jag tror  på bra utdelning för sju rätt den här gången.

 ***

Har inte gjort klart något system än, så kommer bara berätta lite om hur tankarna går. Det är spikarna som jag fortforande klurar på lite.

V75-1:  Första loppet är lite av ett ”en eller alla lopp”, kanske inte fullt så svårlöst, men bakom favoriten är loppet öppet. Jag tror mycket på Viking Briljant, som har toppform och bra läge. Tänkbar spik och given A-häst. Persos Seaman kan mycket, men är lite upp och ner i prestationerna. Sköter sig Precious Value så dyker han upp i striden. Ridgehead Cahore är stark och rejäl, kan vinna med klaff. En tänkbar rysare i loppet kan Reality Pride vara, men då krävs det tempo.

V75-2: I andra avdelningen blir det rejäl gardering. Det ser ut att bli laddning från flera håll, och skulle spetsstriden bli utdragen kan någon som sparat på krutet skrälla. Dunder Nalan är snabb ut och har bra form. Cold Play Pellini utmanar om ledningen, passande distans. Hardy Ribb är en häst som skulle gynnas om tempot blir högt. Tradewind räknas också tidigt. Calgary Sign kan komma in i matchen med överpace. Strecka på..

V75-3: I guld lutar det åt spik på Global Investment. G.I. gör alltid sitt i loppen, och trivs med jämnt och hårt tempo. Han brukar gå bra efter vila, och har bra chans att komma till ledningen. Därifrån blir han svårfångad om hästen är i normal författning. Väljer man att gardera så är Cash Winning Vita ett av motbuden, trots att han var blek senast. Arctic Hope är snabb ut och gör debut i Stig-H:s regi. In Cap N’Gown är rejäl och har ett fint läge.

V75-4: Det här vinner Raja Mirchi utan strul. Skulle Luddes blivande stjärna ha en dålig dag, så kan det skrälla ordentligt. Främsta motbudet är Mahagony som kan få loppet. Västerbo Face It och Amour Rapide kan vinna vid favoritfall.

V75-5: Två hästar som höjer sig på tilläggsvolten, men strular det så kan det bli en praktskräll  i det här loppet. Rania har tuffa förutsättningar på pappret, men det är inte det som bekymrar mig. Jag är mer orolig över om hon sköter sig eller inte. Kapaciteten räcker för att krossa allt. Mountain Dew är gedigen och utan trafikproblem är hon med där framme. Klaus Kern har ordentlig snurr på stallet just nu, och jag tycker att hans Yvette Boko är intressant med tanke på läget. Onassis Neo kan få en bra resa. The Z är bättre än raden, och kommer från formstall. Global Light är inte avsågad. Snåla inte med strecken.

V75-6: Här kommer förmodligen större delen av spelarkollektivet att spika Conrads Garland, men jag kommer nog att gardera med minst två hästar. Oavsett hur bra C.G. varit på slutet kan jag bara inte ignorera hästar som Chimall T.T. och Trade East trots usla lägen. När jag ändå är i farten så känns Super Khan, Cloria Victis och Sahara C.Four som roliga streck att ta med på systemet. Skulle det bli tempo på loppet så kanske S.K. kan få revansch för senaste starten?

V75-7: I silver tippar jag distansgynnade Rakas etta, men tycker att man bör ha med några hästar på systemet. Flera kan öppna bra och det kan resultera i ett högt utgångstempo. Detta skulle i så fall troligtvis gynna Magic Space och Einar Celeber som försöker hitta ner i slagläge. Tom Raider är snabb ut, och har varit bra på slutet. Access Tooma är stark och rejäl, och är bättre än raden.

***

Lycka till i jakten på miljonerna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *