Dan före dan och V7 med Superjackpot

Snön fortsätter att vräka ner, och i media snackas det mycket om väderrelaterade trafikolyckor, Anna Anka, Saab, Tiger Woods, Miljökonferensen, och även en del om jackpots. Det är det sistnämnda ämnet som jag tänkte orda lite om, eftersom det ligger mig varmast om hjärtat.

***   

Som bekant så är det ju så kallad superjackpot imorgon. Här instämmer jag till fullo med dom som tycker att denna skulle ha fördelats under helgens V75-finaler på Solvalla och inte under den stundande V64-liknande ganska lågklassiga soppan.

Det är ändå mer eller mindre speltvång med en gigantisk pott av det här slaget, och dessutom kan man trösta sig med att den låga klassen på tävlingarna brukar kunna innebära att det skräller lite här och var.

Omgången påminner lite om den gångna helgens v7:a på det viset att det inte direkt kryllar av givna spikbud. Det kan med andra ord bli svårlöst.

***

Dom hetaste spikbuden återfinns i slutet av omgången, där Tiffany Brodda och B.B.S.Bigtrade har bra segerchanser.

Tiffany Brodda är van vid tuffare motstånd än det hon ställs inför denna gång, och från ledningen blir hon normalt sett svårslagen. Carmen Launcher är på väg tillbaka i form, och är nog värst emot.

B.B.S.Bigtrade har toppchans om han inte fastnar invändigt.  Väljer man att gardera här så är spetsaktuella First Online Sec och Bulltrap dom man ska se upp med i första hand.

***

I avdelningarna 1,2,4 och 5 garderar jag ganska rejält, och går relativt kort i V75-3, där jag tror mest på No More Headache som gör ett bra och stabilt intryck.

***

Intressanta ur strecksynpunkt (tisdag kväll)

V75-2: Riccione Ås (13 %), Armbro Escobar (10 %)

V75-3: No More Headache (16 %)

V75-4: Passport (8 %), Nobodypaymybills (5 %)

V75-5: Young Forever (11 %)

***

Lycka till på V64 … förlåt V75 imorgon ! Å en sak till … ha en riktigt god jul så ses vi på fredag. Då är jag laddad till tänderna, och återkommer med nya heta tips inför annandagens V75-finaler!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *