Toppchans för Frillan

V75-1
Klass I, 2640 Volt

Hobbe Skift har toppchans om han sköter sig i V75-inledningen, men det finns intressanta motbud. Giddes Dream är osäker, men har bra kapacitet och Svanstedt låter uppåt. Johan Ennoble är en formstark häst under utveckling. Pröjsarn är en tänkbar skräll.

V75-2
Klass II, 2140 Auto

Nahar är stark som få och springer sällan sig trött. Däremot är hästen inte helt att lita på. Utan galopp kan han krossa allt. Ekets Patrik spetsar och leder länge. Prince Tagg är en stor häst med ett vägvinnande steg, och blir det lite tempo på loppet så dyker han upp i striden. Casher är en bra häst, men nu startar han från ett trist läge och dessutom har han galopperat i dom två senaste starterna. Svårbedömd. Harry Haythrow kanske kan överraska från ett fint läge.

V75-3, 2140 Auto
På pappret har Colombian Necktie en lämplig uppgift. Kihlström borde kunna få överta ledningen, och därifrån kan hästen bli svårslagen. Hästen har stigande form och var bra som tvåa senast. ”Colombianen” är som allra mest effektiv om han kan tävla barfota runt om. Bobtail kan få en tung resa igen, men är i bra ordning för dagen. Acclaim har inte varit som bäst i dom två senaste starterna, men kan mycket när det stämmer. Rocket Power debuterar i guld, men är en stark spurtare som inte gör bort sig med rätt resa.

V75-4
Stolopp, 1640 Volt

Chanel Håleryd har bra kapacitet, och ska vara uppfräschad sedan senaste V75-debaclet. Sköter hon sig har hon bra vinstchans, men jag litar inte fullt ut på henne trots positiva rapporter. Läget är knepigt och kollar man lopparkivet så verkar hon vara lite störningskänslig. Men som sagt bra chans i felfritt lopp. Winner’s Rose tål att göra en del själv i loppen och formen är bra. Stickie Knibs kan spetsa och leda länge. Venise Launcher är inte helt avsågad om hon grejar spåret. Follow Me Ås närmar sig toppformen, och kan vara långt framme med klaff. Öppet!

V75-5
Stolopp, 2140 Volt

Frillan Filiokus har toppchans i V75-5. Stoet har varit riktigt bra på slutet, och hävdat sig väl mot tuffare motstånd än detta. Senast hade hon långt fram men avslutade strålande som fyra. Utan strul tror jag hon rundar allt. Regine d’Inverne har svarat för ett antal fina V75-prestationer på slutet, men nu kanske det blir lite väl tätt mellan starterna? Ulana Cape gjorde det bra som vann direkt efter flera månaders tävlingsfrånvaro. Borde ha gått framåt ytterligare med loppet i kroppen. Inchmurrin kan spetsa och leda länge. Seagarden’s Lady får en fin resa.

V75-6
Silver, 2140 Auto

DD-loppen är öppna. Prima Stella tar hand om täten i V75-6, och får hon bestämma tempot en bit så kan hon leda runt om. Paper Moon vinner inte ihjäl sig, men formen är bra och får hon spara speeden så kan det vara dags. Rutger Raket kan spurta ner allt om det löser sig. Staro Cold Carat har tuffare förutsättningar den här gången, men var klart förbättrad senast. Celebrity Photo har fått ett lopp i kroppen, rysare.

V75-7
Brons, 1640 Auto

V75-avslutningen är ett sprinterlopp där det kan gå undan. Totti T.Dream gör upp om segern med fritt. Speediga Blue Rock är tidig från ett fint läge. Count Harry kan spurta ner allt med tempo och klaff. Startsnabba Turbo Later har toppform och ett fint läge. Domino Eson kan avsluta vasst med rätt resa. Möjlig skräll.

***

Hästar som känns intressanta streckmässigt (fredag förmiddag) :

V75-1: 12 Johan Ennoble (10%)

V75-3:  5 Rocket Power (5%)

V75-4: 12 Follow Me Ås (14%), 14 Winner’s Rose (14 %)

V75-5: 11 Ulana Cape (10 %)

V75-6: 11 Celebrity Photo (4%), 12 Staro Cold Carat (14 %)

V75-7: 9 Domino Eson (7 %)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *