Jackpot på Romme ?


Förra veckan var Beanie M.M. den stora sportsliga höjdaren på V75. Tycker även att kallblodet Stjernejerven var överraskande bra. Delvis berodde det kanske på den så kallade ”Björn Goop-effekten”. Det vill säga första gången som hästen kördes av BG.

Det blev rätt så hygglig utdelning för sju rätt. Drygt 70 000 kronor fick dom som lyckades lösa hela V75-gåtan.

Den här veckan är det V75 på Jägersro, och det ser favoritbetonat ut. Det kan mycket väl bli en jackpotomgång på Romme nästa helg. Men man har haft fel om sånt förr ..

Lycka till med streckandet!

***
V75-1
Klass I, 2640 Volt

Sebastian K. har en bra chans i V75-inledningen. Hästen trivs på distansen och körs mot ledningen. Regal Ås har ett fint läge och bra form. Har vunnit på distansen. Practical Joke var fin vid vinsten senast, och kan spurta ner många igen. Tradewind är uppfräschad sedan senast och har tränat bra. Kapabla Gill’s Abbe har fått ett lopp i kroppen. Inte borta.

V75-2
Klass II, 1640 Auto

Lazer Crown har övertygat på slutet, och sköter han sig så är det bra chans igen. Henrik Kemp har ett fint läge och vann trots galopp senast. Baloo B. och Sammarco behöver tempo på loppet. Starka och rejäla. Harry Haythrow är inte avsågad från ett fint läge.

V75-3
Olympiatravet delfinal 2, 2140 Auto

I V75-3 lutar det åt att Torvald Palema kommer att köras i ledningen. Svanstedt vill nog inte chansa med att köra invändigt. Därifrån blir hästen mycket svårslagen. Spik. Skulle Torvald ha en dålig dag, så är startsnabba Copper Beech och kapabla Garland Kronos värst emot.

V75-4
Stolopp, 2140 Volt

Frillan Filiokus fick äntligen vinna senast efter en lång rad med fina prestationer. Hästen är både speedig och rejäl, och med lite klaff kan det bli repris. High Hope Face har fin form, och om hon sköter sig så är hon med i segerstriden. S.H.T.’s Playmate har bra form och kapacitet. Den här gången kan det bli aktuellt med barfotakörning, och dessutom kanske hon kan bli släppt till ledningen. Ydra Briljant avslutade vasst senast. Kan överraska.

V75-5
Lärlingslopp-Stolopp, 2140 Auto

In Vivo Face körs mot ledningen, och risken/chansen att hon leder runt om är överhängande. Winner’s Rose såg formstark ut när hon vann efter en fin resa senast. Stark och rejäl. Angel Nicole kan spurta ner många med tempo på loppet. Follow Me Ås har stigande form, och kan få loppet från ett fint läge.

V75-6
Silver, 2140 Auto

Det är inte omöjligt att Jenny J Karlsson kan ta hem en dubbel på V75 igen. I V75-6 är det nämligen toppchans med Hoity Toity Face. Stoet som har ett fint läge går från klarhet till klarhet, och tar hand om ledningen i ett tidigt skede. Därifrån är hon hästen att slå. Hoity är dock inte beroende av ledningen, och kan vinna även den tunga vägen. Spikbud. Celebrity Photo har ett fint läge, och kan bli giftig från rygg på ledaren. Hanoi tål att göra en del själv i loppen, och rundar många. Beastar har tävlat i Frankrike med framgång, och är van tufft motstånd. Spurtstark.

V75-7
Brons, 1640 Auto

Robin K. är inte att lita på, men chansen till felfri avgång är större med autostart. Utan galopp är det toppchans, och bakom favoriten är det öppet. Count Harry är formstark och får en fin resa. Spets och släpp? Sogå Benito har ett uselt läge men bra kapacitet, och hästen står dessutom fint inne i loppet. Hardy Ribb fungerar bra på distansen, och är inte helt borta med klaff. Lord Of Makkegård är en stark avslutare, och kan vara en rysare med tempo på loppet. En eller många.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *