22 miljoner extra!

Jackpot på Romme, och 22 miljoner extra att spela om! Här kommer lite kommentarer om loppen:

***

V75-1
Silver, 1640 Auto

Magic Space såg ut som stora stygga vargen senast när han slukade motståndet i ett nafs. Utan galopp är det toppchans. Gör han bort sig så är loppet öppet. Little Rainbow har utvecklats, och kan bli farlig från ett fint läge. Ryan Trot spetsar och leder länge.

V75-2
Stolopp, 2140 Volt

Chanel Håleryd och Izara gör upp om ledningen. Lite fördel för den sistnämnda. Pansarvagnen River de Liton kan krossa allt utan strul. Tycker även att formstarka Any Joy och vasst spurtande Amber Diablo är streckvärda.

V75-3
Delfinal 3 – Olympiatravet, 2140 Auto

Nu Pagadi – vacker som en solnedgång, och en potentiell världsstjärna. Stämmer det så får konkurrenterna bara se svansen.. på avstånd.

V75-4
Klass II, 2140 Volt

Spurtstarka Necklace har bra chans om hon sköter sig, och det gäller bara för Adielsson att hitta ner i vettigt slagläge.  Samtidigt är Adielsson extremt skicklig i volten, och jag skulle inte bli förvånad om han lyckas komma till ledningen heller. Bakom favoriten är det öppet. Alu’s First Line är ett tidigt motbud från ett bra läge.

V75-5
Dubbelcupen final, 2140 Volt

Ett svårrankat och spelvänligt kallblodslopp. Björsbergsglitter, Lome Mix och Rino Dox är tidiga. Speediga Myllarfaks verkar bli lite bortglömd. Sköter han sig så rundar han många. Strecka så långt du har råd!

V75-6
Klass I, 1640 Auto

Alwood leder länge om han lyckas spetsa. Men det luktar högt tempo, och det kan löna sig att ha med ett gäng hästar. Wolf Boko närmar sig toppformen och har ett fint läge. Nu verkar det ha lossnat rejält för Svanstedt , och här kan han vara med och göra upp om segern med Global Knight som har fina förutsättningar. Blir det rejäl körning i loppet så kan Alvena Nonstop spurta ner allt. Unix Brodde har fin form, och är inte heller borta trots bakspåret.

V75-7
Brons, 2640 Volt

I första hand tror jag att det handlar om högkapabla duon Yarrah Boko och Ghastly Face. Ett tänkbart lås, men samtidigt skräller det ofta i DD-loppen. Avalon Spider och Rano är två streckvärda outsiders i loppet.

***

Lycka till på V75, och glad påsk från Travbloggen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *