Inför V75 på Åby

V75-finaler på Åby i helgen och här kommer några kommentarer om loppen. Lycka till med liret!

***

V75-1
Stoeliten, 1640 Auto

2 Bobtail och 3 Jodas Julia gör upp om ledningen. Den som tar hand om den kan leda hela vägen om tempot inte blir allt för högt uppskruvat. Tidiga garderingsbud är flygmaskinen 9 Ibiza Broline och spurtstarka duon 7 Swept To Victory och 10 Mystical Ann.

V75-2
Klass II-final, 2140 Auto

Undertecknad blev ruggigt imponerad av 2 Lazer Crown senast, och sköter han sig så är det bra toppchans. Kapabla 7 Proud Philip har ett spår lite väl långt ut på vingen, men är snabb ut och i bästa fall kanske han kan få överta ledningen. Rejäla 9 Notre Crown är obesegrad hos nya tränaren Svante Båth. Lägesgynnade 1 Ekets Patrik och 3 Bone Beiron kan få fina resor.

V75-3
Klass I-final, 2140 Auto

Luddes talang 9 Sebastian Palema ger ett förnuftigt intryck och grejar han bakspåret så är det bra chans. 2 In Vivo Face tar hand om ledningen i ett tidigt skede och stannar där länge. Segervana 6 City Hall var inte som bäst senast, men hade varit sjuk innan. Möjliga skrällar kanske formstarka 4 Mirakel Lavec, lägesgynnade 1 Mafioso och 3 Practical Joke kan vara.

V75-4
Olympiatravet final, 2140 Auto

Loppet kräver några streck om man väljer att gardera. 5 Beanie M.M. har bra chans från ledningen om han håller sig lugn 1 Nu Pagadi får en fin resa. Spets och släpp? 7 Torvald Palema kan sänka allt med klaff. 8 Triton Sund hamnar nog långt bak från start, men har härlig inställning och knäpper många med tempo på loppet. Starka 9 Nelumbo körs offensivt. 6 Private Love kan avsluta vasst.

V75-5
Diamantstoet final, 2140 Volt

12 Gossip’s Queen har varit riktigt bra på slutet, och kan runda allt trots tuffa förutsättningar. Segervana 10 My Lindy Star har ett knepigt läge, men dyker upp i striden om det löser sig. 3 Oma Y.har bra form och läge. 7 Rania tål att göra en del själv. 14 Letter Writing, 13 Reality Pride och 4 Senorita Rosita är potentiella skrällar vid ett eventuellt favoritfall.

V75-6
Silverdivisionen final, 2140 Auto

Jenny J Karlsson och 2 Hoity Toity Face får överta ledningen, och sen är hon hästen att slå. Ekipaget gynnas inte av Open Stretch om man i vanlig ordning ångar på i ledningen. Går det undan där framme så ökar chansen för rejäla 6 Beastar och speediga 10 Rutger Raket. 1 Junction har bra form och får fin en invändig resa. 5 Celebrity Photo kan betydligt bättre än senast.

V75-7
Bronsdivisionen final, 2140 Auto
Kapabla 2 Yarrah Boko kan få snabb revansch om han sköter sig. 4 Persos Seaman har bra läge och form, och på slutet har han tävlat förbättrat utan skor. Spetsar? 8 Katjing har varit ifrån lite, men det är nog ingen fara med formen. Bra inställning. Snabb ut, hamnar? 10 Rano blir bättre och bättre, och går från alla positioner. 1 Ghastly Face har bra kapacitet och form. Om det löser sig. 9 Hardy Ribb ska inte nonchaleras helt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *