Miljonerna ska fördelas!

Veckans V75-omgång på Örebrotravet ser halvlurig ut och håller hög klass. Det är jackpot och en ensam vinnare kan ta hem 47 miljoner.

Lycka till!

 *** 

V75-1

I första avdelningen går jag kort, och tar med hästarna 1 Victory Love, 2 Local Conch och 9 Chimall T.T. Normalt sett är det dom här tre som gör upp om segern, men streckar man flera så ta med 5 Frillan Filokus och 5 Premiere League som båda kan överraska om dom får rätt resa.

V75-2

Andra avdelningen är öppen så ta med ett gäng hästar. 2 Redtop, 3 Pröjsarn, 5 My Lindy Star är tidiga streck. 4 Vejby Boom är en formstark rysare.

V75-3

1 Finders Keepers och 4 Turnaround gör upp om ledningen. Det lär gå undan från start, och det ser ut att kunna bli bra tempo på loppet. Hästar som skulle gynnas av högt tempo är 2 Swept To Victory och 5 Global Investment som jag provar att spika. Förutom de redan nämnda så kan 8 Bobtail och 10 Go On Pale vara streckvärda.

V75-4

Det kan strula för dom bästa hästarna 12 Lexington Ås och 6 Flash Dreamcatcher, så här rekommenderar jag att man tar med några stycken. 7 Henrik Kemp, 3 Redsky, 1 Badlydrawnboy och 5 Gidde Crown åker med på systemet.

V75-5

Trots att det är tufft emot så möter 6 Vanessa du Ling enklare motstånd den här gången. Senast var hon trea bakom Spring Erom och Maharajah. Hon krossar förmodligen allt den här gången, och jag spikar. Tidiga motbud är 10 Debbie Brodda och 5 Flea Southwind.

V75-6

5 Conrads Garland och 1 Avalon Spider gör i första hand upp om både ledningen och segern. Bakom dessa räknas 2 City Hall, 7 Dresscode och luringen 12 Tarpoon Bris.

V75-7

13 Spring Erom var fantastisk senast, och har bra chans trots tuffa förutsättningar. Jag väljer ändå att gardera och det gör jag rätt så rejält, då det är gott om dugliga motbud i loppet. 7 Västerbo Paradise, 9 True Q, 8 Nellie Vingboons, 11 Derby Clipper, 1 Ladies Man med flera.

*** 

Enkelraden: 1-2-5-12-6-5-13

2 kommentarer

  1. Hej Magnus. Skulle du kunna berätta lite om hur hästarna kvalificerar sig för finalerna. Är vinnaren från försöksloppet i respektive klass direktkvalificerad för finalen eller handlar det om hur mycket pengar de sprungit in?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *