V75 på Solvalla

Det har blivit mångmiljonutdelning på V75 på slutet. Den här veckan då V75 går av stapeln på Solvalla, ser det också ut att kunna bli bra betalt för sjuan.

*** 

V75-1

1 Niller krossar förmodligen allt i V75-inledningen, om han sköter sig och inte fastnar invändigt det vill säga. Skulle favoriten komma bort så är loppet öppet. 2 Macho Gossip och 4 Blue Rock är främsta utmanarna, men garderar man får man nog ta med ett gäng hästar för att känna sig trygg. 7 Askö Toy har gått i mål med sparat i årets tre starter. 10 Avalon Spider har bra kapacitet. Starka 9 Lewis O.M. blir allt bättre.

V75-2

Några hästar höjer sig i andra V75-avdelningen, där det ser ut att kunna gå undan. 1 Nu Nu Hill har imponerat så smått, och kan leda från start till mål om han lyckas försvara ledningen. 7 Mills You Love var bra vid spurtvinsten senast, och är säkert ännu vassare nu. Tidig trots läget. 2 Hayard Ås vann överlägset senast, och gynnas om det blir tempo på loppet. Svanstedts 5 Casino Chip såg fin ut vid spetsvinsten senast, och kan få överta om favoriten skulle bli snuvad på ledningen.

V75-3

Guldfinalen står nog i första hand mellan 3 Global Investment och spetsfavoriten 1 Lavec Kronos. Här väljer jag att spika den förstnämnda med tanke på att hästen har bevisad form, och tål att göra jobbet själv om det skulle behövas. Garderar man loppet så ska man inte glömma bort 6 Finders Keepers, som kan överraska med tempo på loppet. Även 5 Reven d’Amour och 8 Dig For Dollars kan dyka upp i striden med rätt resa.

V75-4

Duon 10 Right Over och 11 Ottens Julia sticker ut lite i ett annars ganska öppet sto/lärlingslopp över lång distans 3 Greenhill’s Daisy har bra form och läge. 4 Staro Deep Purple debuterar för Lähdekorpi. Speediga 9 Victoria Island är bättre än raden.

V75-5

1 Perfect Light vinner förmodligen loppet om hon inte fastnar invändigt. Hästen har imponerat i två raka för Svanstedt. Spik. Väljer man att gardera så kan det bli dyrt. 5 Muscles Of Gold, 2 Elle Cobra, 7 Electra S.I.R. är tidiga motbud. Ett annat är 6 Venise Launcher som trivs på distansen och är snabb ut.

V75-6

Silverdivisionen ser öppen ut, och här bör man nog strecka några stycken. 2 Super Khan har toppform, är snabb ut och trivs på distansen. 6 Roberto vinner sällan, men här är också formen på topp. Rejäla 4 Man On The Moon, startsnabba 8 Mr New Dawn och genomärliga 11 Katjing räknas också.

V75-7

I avslutningen är det bra spets- och vinstchans för 2 Sanity. Hästen går från klarhet till klarhet. Ludde hotar att ladda med osäkra men kapabla 4 Milliondollarbaby, och blir Sanity inblandad i en utdragen spetskörning så kan det löna sig att ha några till hästar på kupongen. 5 Alvena Pampas har bra inställning och kapacitet. 1 Jaguar Ruda likaså, och från det här läget kan det bli en fin resa. 9 Unix Brodde gynnas om det blir tempo på loppet. Nu kan det bli barfota runt om för första gången.

//Lycka till! 

**

Enkelraden: 1-1-3-10-1-2-2

Spikarna: Global Investment (V75-3), 1 Perfect Light (V75-5)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *