Bra betalt för sjuan igen?

V75-omgångarna har varit svårlösta på senare tid, och veckans omgång ser inte heller helt lättlöst ut. Det kryllar inte direkt av tänkbara spikförslag, och några av loppen är öppna och spelvänliga. Det kan med andra ord bli bra betalt igen för sjuan. Lycka till med streckandet!

***

V75-1
Startsnabba 4 Target Player som trivs i ledningen, och Svanstedts rejäla 3 Victory Love höjer sig lite i loppet. Bakom dessa är det öppet. 2 Mr New Dawn är snabb ut och får en fin resa. 8 Fraternity Party har bra form. 9 Stolen Identity har smygläge. Lähdekorpis duo 1 Karbo Cake och 6 Persos Seaman har kapacitet och form för att överraska.

V75-2
Ett par av de bättre hästarna på startvolten har blivit strukna. I och med detta ser det riktigt lovande ut för fartfyllda och rejäla 7 Cheek Ribb som kan spetsa och leda hela vägen. Chansspik. Stenhårda 15 Hilda C.D. känns som värsta motbudet trots dubbla tillägg. Kapabla 6 Necklace och speediga 9 Right Over streckas också tidigt vid gardering.

V75-3
3 Harpers Joker och 2 Annicka gör upp om ledningen, och det lär gå undan från start. Med anledning av detta behöver det inte vara fel att gardera med några spurtstarka utmanare. 10 Intoxicated har toppform, och 5 Dust All Over har börjat hitta stilen igen. 9 Finders Keepers har hög kapacitet och kommer allt mer.

V75-4
1 Casino Chip är snabb ut, och har bra chans om han kommer till ledningen. Detsamma gäller för 6 Hot Pot som imponerade vid vinst på nytt svenskt rekord senast, men frågan är hur han klarar av att starta så tätt inpå? Hästen kan öppna, men tål även att göra en del själv i loppen. 2 Sir Holger besitter fina fartresurser. 10 Cayenne Käbb har spurtat strålande på slutet. 5 Nosy Rosies har toppform. Spåret?

V75-5
Femte avdelningen är ett öppet kallblodslopp. Tre hästar sticker ut lite, och bakom dessa är det vidöppet. 12 Stamping kan krossa allt utan trafikproblem. 14 Myllarfaks är också med i segerstriden utan strul. 5 Björsbergs Glitter har bra fart och trivs på distansen. Fartfyllda 2 Rigel Stjernen kan öppna och gillar också distansen. Startsnabba tillika distansgynnade 6 Kluivert vinner inte så ofta, men har bra form.

V75-6
10 Jaguar Ruda har ”tjänat ihop” till en triumf efter flera starka insatser i år. Hästen är både spurtstark och rejäl, och möter konkurrenter som han borde ha bra chans att slå. Spikas. Bakom favoriten är det öppet. 2 Across The Seas ser jättefin ut för dagen, och ska eventuellt köras barfota runt om den här gången. Öppnar bra. 3 Destiny’s Girl är bättre än raden, och kan spetsa. 12 Lill Jeppe hade ingen tur i spårlottningen, men har fin form och bra kapacitet för klassen. Spurtstarka 8 Tipsy King kan överraska med klaff. 1 Nikoz har toppform och ett fint läge. Urstarka 6 Nelle d’Amour är inte att lita på, men gynnas av springspåret …

V75-7
V75-avslutningen är omgångens mest streckkrävande lopp. 2 Carambole P. är startsnabb och har toppform. Spetsar? Bra form har även rejäla 3 Yosemite Boko som gynnas om det blir tempo på loppet. 8 Dear Jackie vann på bra sätt direkt i årsdebuten, och borde vara snäppet vassare med loppet i kroppen. Snabb ut. Även 4 Kejsare Play kan öppna. Starka 5 Space Hoss vann på bra sätt efter lång frånvaro senast. Fartfyllda 6 Hardy Ribb gillar distansen. 1 Temazinc har bra form och läge. 7 Macho Gossip duger bra kapacitetsmässigt.

***

Spikförslag: 7 Cheek Ribb (V75-2), 10 Jaguar Ruda (V75-6)

Skrällbud: 10 Intoxicated (V75-3), 2 Sir Holger (V75-4), 6 Hardy Ribb (V75-7)

Enkelraden: 4-7-3-1-12-10-2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *