Raja mot rubbet!

Det blev favoritbetonat vid den extrainsatta V75:an på Solvalla i onsdags, och vi har nya jackpotmiljoner som ska fördelas på Örebro imorgon lördag. En ensam vinnare kan ta hem cirka 35 miljoner. Tänk på att Örebro har ett extremt kort upplopp (175 meter). Värt att ha i åtanke är även att det är svårare än vanligt att hålla ledningen från innerspåret.

Lycka till!

***

V75-1: 2 Bachelores Dream har toppchans om hon tar sig till ledningen, men hon riskerar att få svar av 4 Blue Rock, och då kan det öppna upp för någon bakifrån. Hästar som 9 Nisse Bean och 12 Pinepower Rose gynnas om det skulle bli ett sånt scenario. 7 Voodoo Hornline vinner inte så ofta, men har stigande form.

V75-2: 3 Strong Demand leder nog det här loppet mycket länge bara han slipper tokpress. Bakom favoriten är det öppet. 4 Wiss Rambo har ett fint läge och är värst emot. 9 Sir Holger har ett passande smygläge. 8 Delvin Gold kan mycket och blir nog bortglömd den här gången. Rejäla 10 Trotteur har full form, och kan överraska.

 V75-3: 1 Jodas Julia spetsar, men det kan kosta att försvara ledningen om Ludde får ett ”il” med 3 Turnaround. Jodas Julia har en benägenhet att bli lite het, men det gör inte lika mycket nu när det är kort distans och ett kort upplopp. Julia har perfekta förutsättningar på pappret, men blir det överpace så får hon vara riktigt bra för att stå emot 10 Global Investment. Förvandlas loppet till en duell mellan de två mest betrodda så kan det bädda för ärrade kämpen 9 Colombian Necktie, eller 4 Conrads Epilog  som båda har fin form.

V75-4: Fjärde avdelningen är rätt så öppen på förhand. Bästa hästen är förmodligen 9 Mils You Love, men nu har han bakspår. 3 Royal Neo och 6 Havbergs Gidde är tidiga motbud. 11 Putte Topline och 4 Casher rensar skapligt.

V75-5: Lovande 6 Olivia Lavec övertygar, och sköter hon sig så är det en riktigt bra vinstchans. Det är inte helt givet att hon kommer till ledningen, för 7 Alpha Degato spetsar åtminstone inledningsvis. Men hon kan nog vinna den tunga vägen också. Förutom de redan nämnda så är 9 Fast Allegro och även 8 Tamina Silas givna streck om man tar med några stycken. 14 Conchita Exclusive och 15 Loveletter är två spurt- tillika formstarka rysarbud.

V75-6: Normalt sett vinner 3 Raja Mirchi det här bara han går felfritt, och det räcker för mig – spik.  Ludde tar det lugnt i början, och sen kör han till lite och får överta. Men samtidigt är jag väldigt nyfiken på vad hästar som 1 Classic Man och 9 Embassy Caviar kan prestera.  

V75-7: En ruggigt fin Silverdivisionsfinal, där få om ens några är direkt chanslösa. Trots det väljer jag att lämna 2 Chimall T.T. ensam på systemet. Hästen är behandlad efter senaste debaclet då han hade problem med framknäna, och är han bara fräsch så blir han mycket svårslagen från ledningen. Han verkar dessutom trivas föträffligt i Örebro. 10 S.J.’s Otto är värst emot, därefter kommer 5 Youpie. En fungerande 8 Local Conch är aldrig att leka med. Speediga 9 Device har ett passande smygläge. 12 Hardy Ribb avslutar i princip alltid vasst, och går bra bakifrån.

Enkelraden: 2-3-1-9-6-3-2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *