V4-funderingar Umåker

***

Här kommer några tankar och funderingar inför fredagens lunchtrav på Umåker! Lycka till med liret!

***

V4-1: Bästa hästen är förmodligen 8 Gone With The Wind, men hon har pausat och har dåligt läge = gardering. 5 Turbo In är det givna motbudet. Tar man med flera så är det svårt att sluta strecka…

V4-2:  8 Livi Destiny imponerade vid överlägsen vinst senast, men mötte väl kanske inte det allra värsta motståndet. Å andra sidan hade han varit ifrån tre månader, och nu har han ett lopp i kroppen. Läget kan förstås ställa till det, men med tanke på hur bra han var senast och den korta distansen, så tror jag inte att det kan fälla honom… bara han sköter sig. Skulle det strula för favoriten, så är 3 Walenzio värst emot trots avsaknad av lopp i kroppen. 12 Canon (streckad på 11% – torsdag kväll) har bra kapacitet, och kan komma in i matchen vid överpace. 1 Helge Palema vinner inte ihjäl sig och har pausat, men är kapabel och kan få en fin resa. Distansen går bra.

V4-3:  2 Quator des Charmes är kapabel men tävlar ojämnt. Det senaste debaclet berodde dock på strul med utrustningen. Gången innan vann han säkert. Läget är passande, och har han en bra dag så blir han svår att stå emot. 10 Gandalf Laday var jättefin vid vinsten senast. Med tempo på loppet så sänker han många igen. 1 Big Challenger är fortfarande segerlös efter 19 starter, men från ett fint läge kan det kanske vara dags? Senast blev han fyra på nytt rekord. Bra kapacitet, och två lopp i kroppen. 6 Scarlett’s Jean (13 %) har svarat för två plusbetonade insatser på slutet. 9 Qing de Ba (15 %) är stark och rejäl, och gynnas om det blir tempo på loppet. 3 Norrland (14 %) har varit struken på grund av hosta innan den här starten, men har bra fart och läge. Allt stabilare.

V4-4: 11 Bodbäcksmunter har tänt till rejält på slutet och vunnit enkelt vid segrarna. Sköter han sig så rundar han nog allt, men han är inte helt att lita på. Bakom favoriten är det öppet. 3 Stjärnmaggen kan spetsa och leda länge. 5 Jens Junior är jämn och säker. 1 Frode Viking (17 %) är kapabel och har bra läge. Borde gå framåt med loppet i kroppen. 15 Hjogglycka (18 %) avslutade bra som tvåa senast. Rundar många. Garderar man loppet så bör man ta med ett gäng hästar…

***

Återkommer med lite V75-tips till jackpotomgången på Romme!

***

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *