47 miljoner i sjurättspotten!

Här kommer en kort genomgång till veckans V75- tillika jackpottomgång på Halmstadtravet:

 V75-1 är ett öppet lopp där man nog bör ta med ett gäng hästar. 1 Trade East, 3 Persos Seaman, 7 Junior Vang, 6 Avanto (spetsfavorit) och 9 Gills Abbe är tidiga streck. 8 Highlight Brizard gillar den långa distansen, har fin form och kan överraska.

***

I V75-2 har rejäla och speediga  14 Frillan Filiokus bra chans att fälla allt. Hon står bra inne i loppet och är en tänkbar spik. Bakom är det öppet. 3 Spot Over och 4 Conrads Linsan är ett par tidiga motbud. 7 Necklace kan vara den som sitter tidigt i ledningen.

***

Gulddivisionen (V75-3) löser man i de allra flesta fall på tre max fyra streck, så även denna gång. 6 Global Investment har laddat batterierna och är den tuffaste hästen i sällskapet. Han är oöm, går från alla positioner och kan krossa allt. Tänkbar chansspik. Garderingsbuden är i första hand 3 Excallibur (spetsfavorit) och 4 Neo Holmsminde. 1 Swept To Victory kan vara en rysare med rätt resa.

***

Efter de tre första avdelningarna kommer tre öppna och spelvänliga lopp. 

*** 

I V75-4 är 1 Jackal Face, 9 Kapriol Face, 2 Forrest Jump och 5 Sembs Knockandu några av de tidiga strecken. Det behöver inte vara fel att ta med några till. I det här loppet är spetsstriden svårbedömd. 4 Que Linda har bra form, och kan få en fin resa.

***

I V75-5 kan startsnabba 6 Adore Le Soleil spetsa och leda länge. Men hon har en tendens att kunna vara hetsig, och det brukar kunna hända grejer i den här typen av lopp. Förutom favoriten så räknas även  1 Shakira Tuna, 10 Diadem Brodda och 2 Tournesol tidigt. 4 Nectarine har bra kapacitet, och kan överraska från ett fint läge.

***

I V75-6 får kapable 12 Mille Degato tipset trots läget. 4 Victor Palema (kan få överta), 6 Karma och 1 Mitt Popcorn (spets och släpp?) är andra tidiga streck. 2 Winsong’s Sisu verkar bli lite streckad, men är en av de som räknas.

***

V75-7:  2 Jealous Broline är en riktig flygmaskin. Här har han perfekta förutsättningar, och det är bra spets- och vinstchans. Spikbud. Det som skulle kunna sätta käppar i hjulen för honom, är att det finns flera starka hästar och gasglada kuskar med i loppet, och blir det tokpress på Jealous Broline så kan det bli favoritfall. Med ”normalt” tempo på loppet, så vinner han detta. 10 Beretta Avanti övertygar – värst emot. Andra tidiga utmanare är 4 Askö Serve och 5 Sammarco. 6 Ottens Vigo har form för att överraska.

//Lycka till med streckandet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *