”Chucken” i årsdebut

Umåkerhästen Chuck Liddell årsdebuterar i samband med Bergsåkers lunchtrav idag. Love You-sonen och V75-vinnaren har varit borta på grund av skada sedan i maj ifjol. Såhär säger tränaren Patrik Nygren till Atg.se inför comebacken:

– Chuck Liddell har haft en gaffelbandsskada och hästen är inte så hårt jobbad utan tanken är att han ska få starta igång. Chuck Liddell är pigg och glad i jobben och tycker att det ska bli kul att tävla igen men kommer att få ett snällt lopp. Läget passar och en häst av den här kalibern springer dom inte ifrån i den här klassen. Jag är realist och ligger lite lågt.

V4-3, 1:a pris 25 000 kronor, 1640 Auto

1. Effe Roc
2. Don Gentle
3. Capo Kemp
4. Canon
5. Canpanj
6. Stoms Alex
7. Freud Broline
8. Robin Ru
9. Chuck Liddell
10. Ree Brian
11. Evita Launcher
12. Simb Groovy

Motståndet är inte det allra värsta, men V75-härdade duon 4 Canon (spurtade bra som tvåa senast) och 8 Robin Ru är främsta motbuden.

**

Ingemar Hultqvist-ägde Incredible Kemp har börjat lovande, och har en bra chans tillsammans med tränaren Akseli Lahtinen i V4-2. Fjärdespåret oroar dock en aning, och det är viss galopprisk.

Andra hästar från länet som startar nu under lunchen är 3 Dalsbo Gimli (V4-1), 12 Simb Groovy (V4-3), 14 Follow Me Ås (V4-4) och 9 Yoffi Hornline i lopp 5.

***

Förra veckan sade Stefan Hultman till Kanal 75, att det kan bli aktuellt med en start i Guldbjörken den 30 april. I veckans Travronden berättar Hultman:

– Vi besökte Umeå förra året och jag gillade banan. Guldbjörken ligger rätt i tiden och sedan väntar Oslo Grand Prix på Bjerke för Maharajah.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *