Inget flyt i comebacken

Patrik Nygren och Chuck Liddell hade inte turen på sin sida i dagens comebacklopp på Bergsåker:

– Vi fick en bredsida 600 kvar av Hasse Bergh (Capo Kemp) då jag gick fram i tredjespår för att stöta ut Håkan Skoglund. När jag var jämsides med Bergh, så gick han ut i min position. I det läget var det bara konstigt att ”Chucken” inte galopperade, men då tappade han fokus efter det. Han har en skygglapp på insidan så han ser aldrig vart det kommer ifrån heller, säger Patrik Nygren
– På pappret såg det inte lika tufft ut som det blev, och han hade förmodligen inte vunnit loppet oavsett. Men han behövde genomköraren och kändes i alla fall fräsch och pigg efter mål. Jag ser ingenting som att han skulle ha gått sönder, men det blev fel alltihop. Även om han galopperade på upploppet, så fick han nog med sig en del som han kan gå framåt på, fortsätter tränaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *