Inför V75 på Axevalla

 

Här kommer lite funderingar inför dagens V75-omgång på Axevalla.

 

V75-1

Givetvis en toppchans för Viola Silas som borde runda det här gänget utan problem. Garderar man så är Thai Goldie värst det främsta motbudet.

Rank: 11-3-2-9

 

V75-2

Ett öppet lopp. Ta med ett gäng hästar. Mentor Ås (6 %) kan kanske överraska om han lyckas nå ledningen. Det är inte världens tuffaste lopp, och då brukar spetshästen kunna leda länge. Mest troligt är dock att Ypperlige Liss lägger beslag på den.

Rank: 2-1-10-12

 

V75-3

Visst, Wellino Boko har bra chans från ett fint läge. Det troliga är att han får överta ledningen, och då leder han länge över passande distans. Men det man kan ha i åtanke är att han har varit ifrån, och formen är därför något svårbedömd. Go On Pale har toppform och gillar distansen, och med rätt resa kan han sänka allt. Gidde T.H. och Laughing Stock är två outsiders som trivs över den långa distansen, och som har bra form.

Rank: 2-9-6-1

 

V75-4

Starke King Bonnson kan krossa allt felfri. Stepping Starlight som kan hålla upp ledningen är värst emot. Bakom dessa är det öppet.

Rank: 10-1-3-9

 

V75-5

Global Midnight har bra chans att runda allt trots tillägget. Men det finns en del kapabla motbud 20 meter framför, däribland Jade af Solnäs, Global Limit och spetshästen Future Nalan.

Rank: 13-9-5-6

 

V75-6

Youpie har varit trög i de två senaste starterna, och bakom honom är det öppet. Höjer sig Youpie ett snäpp så bör han ändå ta hem det här loppet utan problem. Kör Svanstedt till så sitter han nog tidigt i ledningen. Blue Rock har ett chansartat läge men är värst emot.

Rank: 6-8-4-2

 

V75-7

Montgomery Hill, Covington Ås och Octopus höjer sig i V75-avslutningen. Men Royal Neo kan spetsa och leda länge, och M.T.Big Business är inte ofarlig om han sköter sig.

Rank: 5-8-10-4

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *