Inför V75 Rättvik

Här kommer lite tankar och funderingar inför lördagens jackpott-omgång på Rättvikstravet.

Lycka till!

 

V75-1

Streck för 3 Herr Ratzeputz, 8 Avalon Spider, 5 Lamal Jubb, 12 Staro Allentown och 10 Victory Hill borde räcka långt i V75-inledningen. 7 Jasper Lane kan dock vara ett tänkbart rysarbud. Lamal Jubb är nog den som får överta, annars Avalon Spider.

 

V75-2

6 By Air spetsar troligen, och då är det bra chans till spets och slut. Klaffar det för 7 Southwind Coger så utmanar han om segern. Bakom dessa två är det vidöppet. 1 Gilmour har ett fint läge och fina fartresurser. Kan öppna.

 

V75-3

4 Viola Silas, 2 Reven d’Amour samt 1 Quastillo Bello streckas i första hand. Har 9 Iceland vaknat på rätt sida så är han med i matchen. Hultmans fransos (Q.B) är väldigt startsnabb och leder länge om Kihlström väljer det upplägget. Släpper han, så får den som är först fram av Violas Silas och Reven d’Amour överta.

 

V75-4

9 Il Leone och 7 Lanzelot Eson är de två tidiga. 3 Harry Haythrow vinner inte ihjäl sig men är V75-härdad, snabb ut och har bra läge. Räknas. Spetsstriden är svårbedömd för det är flera startsnabba hästar med i loppet. Förutom Harry Haythrow så kan även 6 Yucay Boko, 1 Brasse Kebell och 4 Dellvann öppna bra.

 

V75-5

Ett öppet kallblodslopp. 8 Järvsö Rune, 1 Vålsvarten (leder länge), 10 Lix Mollyn, 15 Rino Dox streckas först och främst. Skrällbuden är 13 Brenne Kongen och 14 Höstbo Fredrik.

 

V75-6

Går 1 Sundsvik Saigon felfritt så är det bra spets- och vinstchans. Andra som räknas är 10 Ågårds Lars, 5 Pitch Command, 2 Propeller och 6 Yosemite Boko.

 

V75-7

Visst, han är inte helt att lita på och har många att runda. Men det är en eller många som gäller här, och han har bra chans att krossa allt. Singelstreck på 14 Caballion. Nu är det dessutom kuskplus, i form av Örjan Kihlström. Garderingsbuden är många: 12 Neo Smed, 2 Carlos Lightning, 4 Growup, 13 G.H.Nemo, 8 El Sueco, 11 Ågårds Ludde …. Tar man med ett gäng hästar, så kan 5 Forrest Jump vara värd ett streck trots att han står hårt inne. Carlos Lightning övertar ledningen om han sköter sig.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *