Inför V75 i Skellefteå

Det har blivit dags för V75 på Skelleftetravet. Här kommer lite spelfunderingar:

 

V75-1

Streck för 10 Kadett C.D. kan räcka i inledningen, men tar man med 6 Love Force så är man på den säkra sidan. När det gäller den sistnämnde så säger tränaren att hästen inte ska ha tappat någon form trots uppehållet. Han kan få överta ledningen och i normal författning kan han en hel del.

 

V75-2

Jag tror att 5 Hallsta Lotus fixar uppgiften även den tunga vägen, men det får nog inte blir alltför mycket strul, för motståndet är bra. 

 

V75-3

Inledningen kan avgöra mycket här.  Några hästar höjer sig. 7 Legacy Kronos har hittat stilen hos Svanstedt och kan få överta. Hästen att slå. 1 Yosemite Boko står bra inne och har fin form. Blir farlig om det löser sig. 6 Ozzy Ness är spurtstark och har vunnit brons tidigare. 12 Muskelmann G.T. och 2 Doyouwanttodance är inte heller borta.  

V75-4

1 Zugzwang har varit klart förbättrad på slutet, och kan spetsa och leda hela vägen. Men fortfarande har han bara 1 seger på 26 starter och jag vill se mer innan jag lämnar honom ensam på någon kupong. Bakom är det vidöppet. Strecka på! Ett roligt streck kan 9 Intoccabile (11 %) vara. Det är inte det värsta V75-loppet som har körts, Jens Eriksson kör i flytet och hästen har bra kapacitet i grunden.

V75-5

Ett öppet lopp, men tre hästar sticker ut lite: Starke 3 Zeuxis Hornline som har härdats på V75 på slutet och gjort det riktigt bra. 9 Jameson Broline som har fina fartresurser och bra form. Sköter han sig så spurtar han ner många. 1 Order By Mackie har bra kapacitet och läge. Höjer hon sig ett snäpp, så är hon med i striden. 11 Igloo Skift har stabiliserats och visat fin form på slutet. Med rätt resa är det inte helt omöjligt att 8 Kitty Gel (7 %) kan skrälla. Hon verkar bara bli bättre och bättre, och har hysterisk form för dagen. Men det finns flera tänkbara rensare om de mest betrodda kommer bort.

V75-6

Finske 9 Womanizer har haft svårt att få till det vid Sverigebesöken, men har övertygat stort vid sina segrar i Finland under sommaren. Näst senast var han ute i St Michel Ajo, och var fyra på topptid bakom Rapide Lebel.  Några sådana hästar finns inte med den här gången, och här luktar det revansch. Sänker allt? 3 Trustworthy Ås, 2 Otto Streamliine och 12 Youpie streckas om man väljer att gardera loppet.

V75-7

I felfritt lopp är det bra chans för stenkrossen 9 Nahar, som såg jättefin ut vid segern senast. Men han är inte helt att lita på, och det finns några tuffa utmanare: 15 Real de Rabut (stark och distansgynnad), 1 Montana D.K (toppform, klarar distansen) och draget i loppet –  2009 års Harper Hanover-vinnare 10 Scargel (15 %).

 

Spiken: 5 Hallsta Lotus (V75-2)

Draget: 10 Scargel (V75-7)

Luringen: 9 Intoccabile (V75-4) & 8 Kitty Gel (V75-5)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *