Reflektioner från V75-dagen

 

Favoritbetonat – trodde ”alla” att det skulle bli. Det brukar ju bli det när V75 körs i Norrland. Men inte den här gången… En skåning som lämnat in ett spiklöst system på atg.se för över 1000 kronor, var ensam  med sju rätt och tog hem 21 miljoner kronor. Han hade lirat V7.

En påtaglig tystnad – blev det på Skelleftetravets publikplats när skrällen Aleksej rensade bort måååånga system direkt i V75-inledningen. Det var lite som att luften gick ur festen. 

Umåkerframgångar – blev det i år igen. I fjol blev det tre segrar till hästar från Umåker vid Skelleftetravets V75:a. Nu vann Janne Norberg fyraåringsloppet, Akseli Lahtinen Steggbests Minne och så fick han ju med sig en andra- och tredjeplats som kusk bakom Montana D.K. och Order By Koffe. Anna Näslunds Credit Tabac var ju även trea i Stig Lindmarks Styrkeprov.  Förutom V75-framgångarna så gick det ju även bra i ramloppen (Rote Jon, Benny The Cop med flera)

Stig Lindmarks Styrkeprov – tycker jag är ett bra grepp av Skelleftetravet. Nu var ju Nahar smått överlägsen, men det blev ändå ett sevärt lopp. Planen är att man ska köra det varje år. Kul!

Nahar – stod för dagens mest imponerande prestation. Han var ju hopplöst osäker tidigare, men tycker jag att han ger ett stabilt intryck numera. Grym häst!

Youpie – gillar jag skarpt. Kolla in bilden på Youpie i Robert Granströms bildarkiv här på folkbladet.nu. Man ser verkligen hur gärna han vill vinna.

Hedrandet – av legenden Stig Lindmark gillas också mycket. Många gånger hedras våra stora profiler efter att de gått bort. Då är det bättre att göra som Skelleftetravet och hylla dem medan de är i livet. Snyggt!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *