Inför V75 på Jägersro

Här kommer lite kortfattade tankar inför dagens V75-omgång på Jägersro.

Lycka till!

**

V75-1

2 Mellby Sambuca har bra spets och vinstchans. Bästa spiken. Bakom favoriten är det öppet, men 5 Growup (13 %), 6 Zjanti River (13 %), 1 Your Dreamgirl (8 %) och 10 Octopus (11 %) är några av garderingsbuden.

Spetsbudet: 2 Mellby Sambuca

 

V75-2

Ett lopp som kräver några steck, men fyra-fem hästar borde räcka: 5 Orne As, 6 Lobell Countess, 1 Kash’s Cantab, 9 Opitergium (17 %) och 11 Fight On Line (13 %).

Spetsbudet: 1 Kash’s Cantab eller 5 Orne As som kan få överta. 

 

V75-3

6 Sebastian K. och 7 Alvena Pele höjer sig, och båda är extremt startsnabba. Den förstnämnde är spetsfavorit i kraft av läget. Kostar öppningen inte för mycket, så har Sebastian K. toppchans att leda runt om. Spikförslag. Skulle det häxa så är inte 5 Neo Holmsminde (15 %), 1 Hardy Ribb (6 %) eller 12 Timetosaygoodbye (3 %) avsågade.

Spetsbudet: 6 Sebastian K. är spetsfavorit. 7 Alvena Pele utmanar.

 

V75-4

Ett öppet lopp. 7 Laurier Dag, 11 Worthwhile Pellini och 12 Sensible Walker streckas tidigt. Tänkbara rensare är 9 Ultevis (11 %) och 6 Big Ed Wareco (13 %). Snåla inte med strecken!

Spetsbudet: Svårbedömt. 4 Lady Lee, 6 Big Ed Wareco, 1 Ellion Jem eller 2 Simb Catcher.

 

V75-5

Många med chans! Ta med ett gäng hästar. 14 Sensory Ås, 3 Mateka K. och 14 Ferrari In Red är de tidiga strecken. 1 Lajos Öga (15 %), 5 Twiggy Brick (22 %) och 9 Midnight La Marc (8 %) är intressanta outsiders.

Spetsbudet: 1 Lajos Öga och 3 Mateka K. gör upp.

 

V75-6

Öppet lopp igen. Tipset går till 12 Torgil trots läget. Det ser ut att kunna bli bra tryck på tillställningen och felfri kan han sänka allt. Men fortsätt strecka! 3 Mack Pointer, 2 Beatles, 6 Halleljuamoment F, 1 Belgrado (14 %) och 5 Jacques (14 %)är några av garderingsbuden.

Spetsbudet: 3 Mack Pointer eller 4 Zeb de Castella. Men 1 Belgrado är inte heller borta.

 

V75-7

I V75-avslutningen tror jag att det räcker med en, eller högst två hästar. 8 Nahar krossar troligen allt utan strul. Tänkbar spik. Men 7 Covington Ås med lopp i kroppen leder länge. Skulle favoritduon komma bort av någon anledning, så kan 10 Yason Boko, 9 King Of Kings och 12 Nick Nock blanda sig i det hela.

Spetsbudet: 6 Avanto släpper till 7 Covington Ås.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *