Inför V75 Bollnäs

Här kommer lite funderingar inför dagens V75-omgång på Bollnästravet.

**

V75-1:

5 Nantucket och 9 Parkin höjer sig i V75 inledningen. I kraft av spåret får den förstnämnde tipset. Men Parkin har toppform och härlig inställning.

Tar man med flera så räknas spurtstarke 4 Ingas Hurricane (7%), tempogynnade 7 Propeller (4 %) och speedige 3 Leo On Line (5 %).

Spetsbudet: 5 Nantucket provar framåt och kan få överta.

 

V75-2:

Här kan det räcka med fyra streck. 5 Agobra Peter Pan10 Fritiof Piraten, 6 New Shadows och 2 Velten Ovambo. Streckar man vidare kan även starke 1 Le Tour Premier (13 %) och formstarka 11 Nina Ruda (12 %) vara intressanta. 

Spetsbudet: 5 Agobra Peter Pan.

 

V75-3:

4 Beanie M.M. har gjort det bra i tuffare gäng än detta på slutet. Bra chans. 1 Monster Drive har hittat nya växlar på slutet och har sett riktigt läcker ut. Värst emot. Luringen i loppet är 8 Noras Bean (12 %) som har toppform, och kan blanda sig i det hela med klaff.

Spetsbudet: 1 Monster Drive.  Får 4 Beanie M.M. överta?

 

V75-4:

6 Stamping såg fin ut senast bakom Hallsta Lotus, och motståndet är lämpligt. Blir svårstoppad. 4 Farmfurir är värst emot.

Spetsbudet: 1 Bongsbofax

 

V75-5:

Ett öppet stolopp. 3 Opportunity, 8 Turbos Cherie, 1 Timba Madrik (16 %) och 7 Roma är några av de tidiga buden. Strecka på!

Spetsbudet: 3 Opportunity eller 7 Roma till ledningen.

 

V75-6:

Detta är också ett öppet lopp. 6 Jeppas Hugo, 3 Jaguar Broline, 10 Quicksilver och 7 Un Sacco di Soldi (16 %) streckas tidigt. 11 Credit Fayline (14 %) och 5 Persos On Line (13 %) åker med om man streckar vidare.

Spetsbudet: 6 Jeppas Hugo

 

V75-7:

4 El Sueco har perfekta förutsättningar i silverdebuten. Kostar öppningen inte för mycket, så är det bra chans till spets och slut. Skulle det häxa på något sätt, så kliver 11 Conrads Garland (20 %) in i matchen och kan sänka allt. Andra tänkbara utmanare är 5 Blue Rock som har toppform, och 9 Charlotte Stone (15 %) som ska provas barfota runt om för första gången.

Spetsbudet: 4 El Sueco

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *