Inför V75 Åby

 

Här kommer en snabbgenomgång till lördagens V75-omgång på Åbytravet!

**

V75-1

Franske ”monstret” 6 Rapide Lebel är inte helt att lita på, men sköter han sig så blir han svårstoppad oavsett resa. Skulle det strula för favoriten, så finns det ingen som direkt är ”värst emot”. 4 Rakas och 3 Brioni är i alla fall två tidiga motbud.

Spetsstriden: 4 Rakas och 2 Lavec Kronos gör upp.

 

V75-2 

5 Mellby Sambuca har bra spets- och vinstchans, men garderas. 8 Montgomery Hill är främsta mobudet trots läget. 7 Jackal Face och 9 Legacy Kronos är tidiga streck. Luringen i loppet är 1 Harry Haythrow, som är V75-härdad och kan få rygg  ledaren.

Spetsstriden: 5 Mellby Sambuca släpps till ledningen.

 

V75-3 

6 Joke Face var enorm vid segern i Sundsvall Open Trot senast, och möter betydligt enklare motstånd den här gången. Här får han troligen överta ledningen, och då blir han mycket svårslagen. Spik. Det enda som egentligen oroar är att det är Ludde och inte Erik i vagnen nu.  Garderar man loppet, så får man ta med ett gäng hästar. 2 G.H.Nemo och 1 Oracle bör få fina resor. 5 Sancho du Glay imponerade vid ett par segrar i Frankrike under försommaren. Som sagt, öppet bakom..

Spetsstriden: 2 G.H.Nemo inledningsvis men 6 Joke Face får överta.

 

V75-4

1 Hallelujamoment F. öppnar bra och kan leda länge, hela vägen? 10 Persos On Line har toppform och dyker upp där framme trots läget.  Bakom dessa är det rätt så öppet: 4 Jaguar Broline, 9 Lanzelot Eson, 6 Milles Tempo

Spetsstriden: 1 Hallelujamoment öppnar bra, och håller upp innerspåret.

 

V75-5

3 Rapide Lebel har ett ännu bättre läge i det andra heatet, och vägen mot ledningen ligger öppen. Spik. 1 Sebastian K. kan spetsa, släppa till favoriten och möjligen utmana på speed via open stretch. 4 Rakas har även han en vass finish. Precis som i det första heatet, så kan nästan vad som helst hända om Rapide Lebel skulle göra bort sig.

Spetsstriden: 1 Sebastian K, 2 Iceland och 5 Rakas gör upp om ledningen. I kraft av spåret är det fördel för 1 Sebastian K.

 

V75-6

6 Indigo Broline har övertygat på slutet, och räknas igen. 4 Classic Tile är långt framme med loppet i kroppen. 5 Kaffir Face har skyhög kapacitet, och kan få överta. Men han är inte att lita på. Dessa tre höjer sig. Bakom är det öppet. 2 Wiss Pen och 3 Zapdos Håjt är två rysarbud, som kan överraska med rätt resa. 

Spetsstriden: 3 Zapdos Håjt är snabbast, men släpper troligen till en felfri 5 Kaffir Face.

 

V75-7

15 Spring Erom och 3 Pitch Command är de två tidiga strecken i loppet. Den sistnämnde kan få överta, och spåra länge i ett jämnt och högt tempo. Men Spring Erom är en kanon som nog rundar allt till slut. 14 Juggle Face har inte formen på topp, men kan räcka till seger ändå på sin höga kapacitet. Andra tänkbara: 6 Ingas Hurricane, 10 Gitano.

Spetsstriden: 6 Ingas Hurricane eller 7 Il Re Frö spetsar och 3 Pitch Command får överta.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *