Inför V75 Romme

Jackpott på jackpott på jackpott.. Förra veckan frös utdelningen inne på femmorna igen, vilket medför att vi har en ny jackpott att lira om. Denna vecka är det Romme som står som värd för V75-tävlingarna, och banan brukar bjuda på hög V75-utdelning.

Lycka till!

**

V75-1

Klass I, 1640 Auto

V75-inledningen är ett öppet klass I-försök över sprinterdistans, där man nog bör ha med ett gäng hästar. Tipset till 3 Aristocat Boko som har tagit tre raka på bra sätt och visar fin inställning. Värst emot är 2 M.T.Felicia (bra fart, form och läge) och  7 Ed You (toppform, avslutat vasst på slutet). Bakom dessa kan nästan vem som helst vinna.

Till outsiderskaran räknas startsnabba 4 Maffia och fartfyllde 8 Un Sacco di Soldi.

Spetsstriden: 4 Maffia och 2 M.T.Felicia är båda snabba ut, men fördel 4 Maffia.

 

V75-2

Klass II, 2640 Volt

 Undantagshästen 12 Arby’s Amalia är allround och jagar tionde raka segern i V75-debuten. Hon har bra chans igen, trots att motståndet och läget är tufft. Garderar man loppet streckas i första hand 1 Across The Bridge (kan leda länge) och 6 Walk To Remember (stark och rejäl).

Tar man med några stycken så är starka Skellefteåhästen 8 Parangons Legacy ett tänkbart skrällbud.

Spetsstriden: 1 Across The Bridge, 2 Glenn Palema och 6 Walk To Remember gör troligen upp om täten. Fördel 1 Across The Bridge i kraft av spåret.

 

V75-3

Guld, 2140 Auto

Hederstravaren 3 Global Investment är tillbaka i full form efter en liten svacka i somras. Han gör nästan aldrig ett dåligt lopp, går från alla positioner, är härdad i guld och kan bli släppt till ledningen. Värsta konkurrenterna har dessutom sämre lägen. Ett tänkbart spikbud. Bakom räknas 10 Beanie M.M (går bra bakifrån, kan runda allt med tempo) och 6 Reven d’Amour (fin form, höll bra senast) främst.

Men man bör även ha med 8 Iceland och 7 Timetosaygoodbye i beräkningen om man garderar.

Spetsstriden: Svårbedömt, men jag är inne på att 3 Global Investment kan bli släppt till ledningen i ett tidigt skede. 

 

V75-4

Kallblod, 2140 Volt

 En eller många är känslan i detta kallblodslopp. 10 Flex övertygar och är i sitt livs form. Kliver han iväg felfritt blir han svår att stå emot. 4 Lome Odin (bra inne, kan få överta, barfota nu) 15 Järvsö Rune (tufft läge, men helt på topp) och 6 Feseth Nils (kan mycket, lopp i kroppen) är tre tidiga utmanare i loppet.

Draget är 1 Edolles Malte som var riktigt rejäl vid segern näst senast, och får Erik Adielsson i sulkyn den här gången.

Spetsstriden: 4 Lome Odin kan få överta tidigt.

 

V75-5

Stolopp, 2140 Volt

Visst har lovande Super Arnie-märren 1 Kimono Pearl en bra chans i detta stolopp. Hon har övertygat stort i karriärens tre första starter, men orutinen skrämmer till gardering. 12 Global Mix (toppform, spurtat vasst på slutet) 11 Dry Martini (bra inne, duktig senast) 4 Tofu (nära tredje raka senast) och 14 Miamarie Ennoble (full form, kan öppna) streckas tidigt bakom favoriten.

Spetsstriden: 7 Nina Palema kan spetsa inledningsvis, men släpper till 1 Kimono Pearl.

 

V75-6

Brons, 1640 Auto

6 Opal Hall övertygade vid dödensseger senast, och gynnas av ett förmodat högt tempo i detta bronsförsök över kort distans. Bakom är det vidöppet. 5 Lollo Zet (startsnabb, trivs i ledningen) 9 Benskins (två raka, går bra i ryggar) 8 Cayenne Käbb (inget flyt, men fin form) är några garderingsstreck.

4 Calvados Crane är oerhört effektiv från ledningen, och skulle han komma dit så kan han vinna. Starke 10 Storm Brodde har toppform och gynnas om tempot blir högt.  

Spetsstriden: 5 Lollo Zet, 3 Gossip’s King och 4 Calvados Crane är spetsbuden. Fördel 5 Lollo Zet. 

 

V75-7

Silver, 2640 Volt

4 Maxwell Mayday gör sällan en dålig insats, har fin form och gillar den långa distansen. 7 Jasper Lane har aldrig varit bättre och kan spetsa och leda runt om, om han får bestämma lite. 5 Up Date Hoss är rejäl och har uppåtform. Spåret? Dessa tre höjer sig en aning,

Bakom räknas 9 Avalon Spider (kan ”allt” ibland), 2 Herr Ratzeputz (fin vid sen lucka senast) och 8 Ågårds Ludde (kapabel, lopp i kroppen) med outsiderchans.

Spetsstriden: 7 Jasper Lane eller 4 Maxwell Mayday tidigt till ledningen. Fördel springspårets 7 Jasper Lane.

 

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *