Halsinfektion – en flopp för Flip

Tisdag 15 maj, klockan 13.55

Mats Buchts Flip A Coin skulle ha startat på V86 på Solvalla imorgon, men blir tvungen att stanna hemma då han har drabbats av en halsinfektion skriver Stall Mats Bucht på Facebook.

**

Många hade velat se Roger Walmann-tränade Tamla Celeber i Elitloppet i år. Men hon kommer att starta i Stoeliten istället. Jag tycker att det var ett klokt val.

Däremot finns det en chans att vi får se Lutfi Kolgjinis Raja Mirchi i Elitloppet. Storhästägaren Ulf Eriksson som äger största delen i stjärnan, är inte lika negativ till en start längre. Sebastian K. känns given för en Elitloppsinbjudan, så Ludde kanske kan få med två hästar i loppet?

**

Utav de som redan är klara för Elitloppet, så är det nu inte alls säkert att Timoko kommer att starta. Den franska stjärnan var under isen i Oslo Grand Prix och besked om det blir start i Elitloppet eller inte kommer nu i veckan.

**

Undertecknad ser med spänd förväntan fram emot Rapide Lebels start i Caen imorgon (16/5). Det blir mycket intressant att se om det franska ”monstret” uppträder bättre den här gången. Senast i Finlandia Ajo var han ju inte alls på humör. Att se Rapide Lebel från hans ljusa sida i Elitloppet står högt uppe på önskelistan, därav mitt stora intresse för morgondagens lopp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *