I Lindens Skugga…

Hej alla läsarvänner!
Denna dikt kom med i ett lokalt annonsblad vilket gjorde mig väldigt glad. Jag är även nominerad till att bidra med en dikt till en internationell bok för andra gången. Det är alltid roligt när mina dikter blir lästa och kan skänka hopp tröst eller glädje till så många som möjligt och jag når en större publik. Så tack alla ni som läser mina dikter och inspirerar mig att skriva!
Jag vill vila i lindens skugga
Andas i vindens suckar
Jag vill leva i nådens närhet
Veta att du mig bär
Jag vill känna din kärlek
Just nu
Just här
DickScott

6 kommentarer

  1. Salutations, existent demanded you to bring in Ive added your blog p.o. until my Google bookmarkers salaries to your strange web log layout. But gravely, I handle accept your blog obtain single of the finest account Ive channelled surf over. It really tends over make translating your blog ample easier.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *