Tack för mig

Tyvärr blir detta mitt sista inlägg på denna blogg. Anledningen är enkel – Sportnu valde att inte förlänga mitt kontrakt för denna hockeyhörna.

Vill tacka mina trogna läsare, att det skulle komma att bli ca 5000 per dag hade jag aldrig vågat drömma om! Jag tackar även de som inte har hållit med mig alla gånger.

Det har varit väldigt roligt att skriva till denna hörna och fram för allt skoj att få lyfta fram lilla Tegs SK och Vännäs HC ur Björklövens skugga. Det var givetvis skoj att följa Löven också!

Det bästa minnet jag har (om man nu kan säga så) var när en ur Björklövens styrelse ringde och försökte få mig att bara skriva positiva saker om Löven. Det var ett kvitto på att min lilla hörna berör.

Var sak har sin tid och nu är det alltså dags för mig att släcka och låsa denna lilla kajplats i cybervärlden. Jag ska dock sätta mig på en stubbe i skogen och fundera om jag ska fortsätta att skriva ner mina tankar om hockeyn i Umeåregionen på ett annat sätt.

Ett sista tack, innan jag låser, skickar jag till Folkbladet och Daniel Nordström, numera chefredaktör på Arbetarbladet i Gävle, som lät mig börja skriva här.

12 kommentarer

 1. Visar bara ännu en gång hur bedrövligt dålig VF o VK blivit på sport o i övrigt tyvärr.

  Erik jag hoppas fortfarande få se dig på arenan i vinter ändå.

  Lycka till med livet i övrigt!!

 2. Tråkigt att bloggen ska läggas ned! En av de bästa som jag har följt!
  Det har varit både intressant och roligt att följa den.

 3. Mycket trist nyhet – har kontinuerligt följt bloggen i jakt på nyheter kring Löven. Du har gjort och gott arbete och kan därmed kliva av uppdraget med flaggan i topp.

 4. Faan vad surt, men jag vill tacka för den tid som varit Erik. Inget blir sig likt utan din hörna och jag hoppas verkligen bloggen återkommer på nåt sätt i någon form. Ruggigt tråkigt att du inte fick förlängt eftersom du både levererat scoop och samtidigt på ett skickligt sätt med skenet från en ficklampa fått fram de mindre lagen likt Teg SK och Vännäs Hockey i hockeyljuset. All respekt och på återseende.

 5. Tack för allt Erik och jäkligt tråkigt!
  Passa på och njut av hockeysäsongen nu, du slipper ju pressen att skriva massa inlägg iaf 🙂

 6. Pingback: Löven i TV? | Löven4Ever

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *