Om mig, Villy Hansen

Jag har en lång karriär som företagsledare och ordförande i flera mindre företag i bagaget. Några av er känner till några. För cirka tio år sedan navigerade om och blev förvaltningschef (utvecklingschef och näringslivschef) i en liten känd kommun i Mellansverige. Därefter blev det något helt annat som jag gör i dag.

Jag har nyligen publicerat min C-uppsats, En narratologisk studie av Torgny Lindgrens roman Ormens väg på hälleberget. Även min färska examen med Skapande svenska, Retorik, Förhandling och Medling, godkändes nyligen. En del spelar golf, några samlar frimärken och odlar bin. Jag studerar. Därför är språket och talet viktigt för mig. Dessa humanistiska ämnen balanserar upp det teknokratiska, ekonomiska och strategiska.

Född: 1950 i Danmark.

Uppväxt och framväxt: Emigrant till Sverige 1951, Fredriksberg, Nykroppa, Borås, Göteborg. Stockholm, Umeå, Mora, Luleå och åter till Umeå. Bor i lägenhet på Teg.

Intressen: Litteratur, konst, strategisk utveckling, förnyelse, ledarskap, politik & samhälle, mat & dryck, natur & friluftsliv, vård av kropp & själ, familj & närmaste vänner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *