Socialistiskt forum

socforum_affisch

Det börjar bli fredagskväll och jag sitter fortfarande kvar på redaktionen. Morgondagens ledare är klar och det har blivit dags att börja förbereda några talpunkter inför lördagens begivenheter.

Klockan 14:15 ska jag delta i en paneldebatt på temat ”Socialistisk media – Vänstern och det förändrade medielandskapet”.

Det är en del av heldagsarrangemanget Socialistiskt forum som går av stapeln i Umeå Folkets hus. Hela dagen kommer att vara full av diskussioner om välfärd, gruvor, medier och organisering.

Det är ett riktigt intressant program som arrangörsgruppen presenterar. Läs mer här, och hoppas att vi syns i vimlet.

2 kommentarer

 1. På senare tid har flera socialdemokratiska politiker och personer verksamma i ABF börjat propagera för galenskaper hämtat från internet. Detta gör att man börjar fundera på hur det är möjligt att så dumma människor kan bli politiker. Om vänstern att fyllas av idioter så kommer socialismen att dö.

  Hur kan folk tro på chemtrails, 9/11,. Antivacc., att Terry Evans är ett medium. homeopati., Infowars, och vidare.

  Jag märker att det är framför allt vänsterpolitiker som tror på denna dårskap.
  Till och med ABF:s ledning gillar dessa åsikter. De har föredrag om Antivacc. och homeopati.

  Varför protesterar inte de vettiga socialisterna mot detta vansinne?

  Ingen djävel kan vara vänster längre när dårskapen sprider sig.

 2. Hej,

  Jag tycker att det är väldigt olyckligt när vänsterjournalister och vänsterpolitiker propagerar för bluff och humbug. Det är för många politiker i vänsterblocket som tror på alla stolligheter som skrivs på nätet. Vänstern riskerar bli synonym med ren idioti och tro på galenskaper. Det är mycket olyckligt . Vänstern borde ta kraftigt avstånd från kvacksalveri, humbug och galna konspirationsteorier.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *