Tråkigt & Tragiskt…..

Idag blir jag påminnt om min ungar dagar när jag bodde och spelade fotboll i England, inga roliga och glada minne tyvärr.

Att man blir kallade saker och ting pga sin hudfärg, är inte ok i mina ögon. Eller? Jag tror inte folk förstår hur ont de gör, dem säg att dem gör de men dem kommer aldrig känner hur inombords de känns att blir kallad sånna säker. Telefonen har gått varmt ikväll från många så vi för se om nånt händer efter dagens händelse?

Jag känner mig ikväll helt tom i kroppen, många funderingar, blir en somlös natt.

En mer rolig sak, vill grattar Chelsea som vann Champions Leauge Final Ikväll. Kändes skönt att en stor svartman Didier Drogba avgjorde hela Matchen.

Dagens FotbollSpelare: Kan Blir Bara En Didier Drogba

Ingen Dagens Låt Idag……

Bless…..

7 kommentarer

 1. Det är tragisk hur Sandvik uppträder som de gör, jag från publiken hörde hur deras engelsmän kallar nr 23 för både rasistiska kommentarer och etc. Jag säger fy skäms åt både de domare som inte agerade och Sandvikens ledare som bara tittade på!

  • Hej Anders, Tack för ditt Kommentar.
   Kan du tar kontakt med mig?
   Har skickat dig ett mejl med mitt mobil nr.

 2. Var på samma match och hörde inga sådana påhopp som Anders gjorde. Hörde dock ”fuck off” och det är långt ifrån samma sak. Men jag pratade med både Sandvik och Ersbodaspelare efter matchen och nummer 10 i Ersboda ska ha hotat flera Sandviksspelare att slåss efter matcheen etc. Hoppas du verkligen låter kommentaren synas så folk ser det från två olika vinklar som det tydligen är här.

  • Hej Mr Green

   klart jag låter kommentar synas, värför ska jag inte låter den synas? Har ingenting att döljar…

 3. Men ursäkta mr Green? Vad tror du händer om man kallar folk för rasistiska ord? Bara ta emot eller? Klart att det framkallar reaktioner. Och om en ersboda spelade slogs måste ju en sandviksspelare gjort likadant, alltså mot varandra? Skärp dig ni, inga rasistiska ord borde finnas på planen och mer än ett ”fuck off

 4. Jag var inte själv på matchen men har fått det berättat för mej och läst om det. Rasism borde inte finnas på planen i dag 2012…bedrövligt. Visst det är inte rätt att hota med bråk efter matchen, men det tar verkligen på att få höra svartskalle och andra fula ord på planen, jag har alltid undrat varför man inte kallar mörkhyade för samma skällsord som man gör mot vita när man blir arg på någon????
  Hoppas att Sandvik tar ett ordentligt snack med sin engelskman ang detta och hur man beter sig på planen och vid sidan av. Dåligt även av domaren att inte stoppa detta när det fanns möjlighet…. Som en del kanske redan vet så har jag barn med Mark och vi har fått prata mycket med våra barn om detta med att inte ta åt sig när man blir kallad neger,svartskalle mm.. Det är en tuff kamp men det bästa är att bara skratta åt den idioten som säger sådana saker för det är han som är en förlorare i slutändan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *