Natalie Meets Jack….

Idag kom Arsenal stjärna Jack Wilshire till Umeå, han ska operera sig imorgon på Sports Medicine här i Umeå, min dotter vill gärna träffa honom, så vi skulle har koll på twitter för att hittar han nånstans i Umeå för att ta en bild med honom. Vid 18.30 tiden ringa min mobil, svarade och min skrikande dotter säger Jag tagit bilden med Jack, jag är på flygplatsen, han är här, jag tagit bild med honom, jag skaka pappa . Natalie berätta att hon och en kompis fick veta att där kommer 3 flyg från Stockholm vid 18.30-18.45 så dom chansade och åkte ut till flyplatsen för se om han skulle kommer med nån av flyget. Och till deras lycka kom Jack Wilshire på den första flyget som landade vid 18.30

Natalie & Jack Wilshire på Umeå Airport…

Imorgon är de Skol Dm Finalspel i Obbola med Bräntis Tjejer i 9d.

Dagens Låt – MC Hammer – U Can’t Touch This – http://www.youtube.com/watch?v=otCpCn0l4Wo&ob=av2e

Bless……

1 kommentarer

  1. Ja herregud…jag trodde det hänt nåt allvarligt när hon ringde och lät alldeles chockad i telefon 🙂 Vilken lycka för henne att få möta sin stora idol 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *