California – no doubt about it!

På tisdag drar jag (Tove) och Kicki ääääntligen till Davis, California där vi ska återförenas med Lotta. Det betyder att snart är hela The Koo-Koo’s åter på samma plats för första gången sedan i somras! Jag och Kicki är så klart sjukt peppade inför resan. Vi kommer bland annat att packa dessa kjolar som vi fick uppsydda speciellt för en spelning på Luleå Pride i somras:

Bra att ha till hands för spontana gig 🙂 Kanske kommer vi att testa det här med open mic, verkar ju vara väldigt populärt därborta i USA.

Vi lämnar Sverige med en bra känsla inför det kommande skivsläppet till våren, i måndags hade vi nämligen med en låt i feedbackpanelen på Stim Music Expo. Då fick vi många berömmande ord av panelen som bestod av Sonja Aldén, Alex Kronlund, Nicke Borg och Lazee. Låten de och publiken fick lyssna till heter If this is the last time och kommer att vara med på den kommande skivan. Det känns inspirerande att panelen gillade låten och tycker att den har potential! Om ni vill lyssna på ännu fler låtar kan ni gå in här.

Vi hörs mer inom kort!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *